Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Emocje!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    A jak dla mnie, bez żadnych wątpliwości, zdjęcie które pokazał Popi jest najlepsze z pośród tu prezentowanych - za wieloplanowość, za fajnie pokazaną emocję i za obróbkę.
    mam nadizeje ze nie mowisz o zdjeciu w tym watku ? bo to doskonaly przyklad tego jak zdjec nie nalezy robic.

Zdjęcia Robina, to normalne zdjęcia ślubne, natomiast Popi pokazał coś mniej typowego
    stara zasada mowi ze reguly sa po to by je lamac tyle tyko ze trzeba wiedziec co lamac i w jaki sposob by to co powstanie bylo swiadome a nie trzeba bylo dorabiac do tego ideologii.
    u robina jest bardzo solidne rzemioslo. takie ktore za 20 lat para mloda z przyjemnoscia pokaze dzieciom.
    a gwarantuje ze juz za rok nikt nie bedize pamietal w rodzinie kim sa ci faceci robiacy niedzwiadka
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    mam nadizeje ze nie mowisz o zdjeciu w tym watku ? bo to doskonaly przyklad tego jak zdjec nie nalezy robic.
    Miałem na myśli to zdjęcie.
    http://forum.nikoniarze.pl/showpost....37&postcount=1

Pomijam zdjęcie z "niedźwiadkiem". Prawdę mówiąc w ogóle go nie brałem pod uwagę, bo akurat ono mi się nie podoba. Odnosiłem się tylko do zdjęcia wskazanego powyżej oraz porównywałem do niego te które pokazał Robin.

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    stara zasada mowi ze reguly sa po to by je lamac tyle tyko ze trzeba wiedziec co lamac i w jaki sposob by to co powstanie bylo swiadome a nie trzeba bylo dorabiac do tego ideologii.
    u robina jest bardzo solidne rzemioslo. takie ktore za 20 lat para mloda z przyjemnoscia pokaze dzieciom.
    a gwarantuje ze juz za rok nikt nie bedize pamietal w rodzinie kim sa ci faceci robiacy niedzwiadka
    Pełna zgoda odnośnie łamania reguł. Nie wypowiadałem się o zdjęciu Popiego jako o kanonie fotografii ślubnej - spodobało mi się ono jako pojedyncza klatka pokazująca emocje; z ciekawym, niezależnym tłem. Gdyby cały reportaż ślubny składał się z takich zdjęć, to pewnie byłby to błąd w sztuce, przynajmniej z rzemieślniczego punktu widzenia.

Odnośnie zdjęć Robina - to są bardzo dobre zdjęcia ślubne, solidne rzemiosło. Ale to jedno, które pokazał Popi jest dla mnie nietypowym i przez to interesującym zdjęciem z dnia ślubu.
    Ostatnio edytowane przez Kaczy_Grzmot ; 18-02-2013 o 21:34

Uprawnienia umieszczania postów