Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Airbusy

Domyślnie

To teraz "Cyferki" trenuj bez ps-a panoramowanie i będzie super !
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Dzieki,ze wyraziliscie swoje opinie,chcialbym sie jednak b.dokladnie dowiedziec co jest tak sztucznego w tych zdjeciach. Mozecie oczywiscie "bic do bolu"

Domyślnie

Myślę, że jakby tło na tych panningach było nieco mniej "odszumione" byłoby lepiej, szczególnie tam, gdzie jest trawa, podłoże etc. Chyba zbyt "plastikowe" jest, aczkolwiek tak jak pisałem nie razi mnie to aż tak bardzo jak domniemywam innych
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Ok Wezme twa opinie pod uwage.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Myślę, że jakby tło na tych panningach było nieco mniej "odszumione" byłoby lepiej, szczególnie tam, gdzie jest trawa, podłoże etc. Chyba zbyt "plastikowe" jest, aczkolwiek tak jak pisałem nie razi mnie to aż tak bardzo jak domniemywam innych
    właśnie chodzi o ten "dziwny plastikowy" ;
    a razi mnie bo sam robię takie zdjęcia, ale rozmycia w naturze-jest niestety duuuża różnica.

Domyślnie

Idź pod płot i zrób zdjęcia z prawdziwym panningiem. To trochę takie oszustwo. Też wybieram dwójkę, bo nie jest przekombinowana.
    Ciekawe, że na czwórce rozmyłeś koła, jak jeszcze nawet nie dotknęły pasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Orlik_ Zobacz posta
    Idź pod płot i zrób zdjęcia z prawdziwym panningiem. To trochę takie oszustwo. Też wybieram dwójkę, bo nie jest przekombinowana.
    Ciekawe, że na czwórce rozmyłeś koła, jak jeszcze nawet nie dotknęły pasa.
    Z tego co pamietam, to ten samolot wlasnie startowal,czyli kola juz nie dotykaly pasa
    Pewne,ze oszustwo i ...to tak na wzor bjutyretuszu
    Ostatnio edytowane przez 6868 ; 12-02-2013 o 17:53

Domyślnie

Jak to tak bez panningu? Kadrowałbym trochę ciaśniej i podniósł Belugę do góry. Poza tym to niezły śmietnik w tle ale to chyba dlatego, że to w zakładach Airbusa?

Domyślnie

Jechalem za nim aparatem i jak juz mialem wcisnac spust to diabelec ustal Ach ... moglby byc niezly panning
    Tak to zaklady Airbusa w Hamburgu.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów