Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Emocje?

Domyślnie Emocje?

Proszę o opinię.

"Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

fajne kolorki
    D700 - S14 2.8 - N35 1.8 - N85 1.8 - SB910

Domyślnie

Nie no... Dawaj więcej. Pokaż 10-15 klatek z tego wesela.

Domyślnie

Właśnie oddaję kompa do serwisu (NX już od dawna uprasza się o ssd ); jak pudło wróci "wzbogacę" wątek o kilka zdjęć...

Domyślnie

Emocje są, kolory bajeczne, tylko perspektywa jakaś taka niska

EDIT:
    I włosy słabo zmaskowane

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi1612 Zobacz posta
    Proszę o opinię.
    Poza bardzo poprawną i miłą w sumie dla oka obróbką nic w tym zdjęciu nie ma, dosłownie nic. No moooooże jeszcze perspektywa która miała być z żaby i prawie się udało. Jest to jedyny akcent tego kadru.
    Dobrze, że prosisz o opinie, a nie chwalisz się tym kadrem bo zdjęcie fotograficznie warte jest tyle samo co 300 każdych innych kadrów poprawnie zrobionych z każdego innego wesela czy ślubu. A emocje, gdzie one są, rozbiegały się na tyle, że kadr typowo na płytę.
    ps
    wiem, że jesteś zachwycony, ale trzeba się oduczać kochać swoje zdjęcia bardziej niż swoje dzieci
    i żeby nie było, że wredny ze mnie Niemiec, też robię takie zdjęcia
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 11-02-2013 o 20:30

Domyślnie

Robinie wiem, że też robisz takie zdjęcia bo kiedyś kilka widziałem a żeby nie było, że chwalę się kadrem (też uważam go za banalny) to napiszę, że ciekaw byłem jak w Waszych oczach postrzegane są emocje (zresztą dałem znak zapytania)... i właśnie kolory.

hipcio_stg, nawet nie starałem się zbyt dobrze maskować włosów (zaniebieszczyło) bo kadr stary sprzed kilku lat (całkiem inaczej wtedy wołany) a ja nadal próbuję okiełznać NX-a kolorystycznie i rękami/nogami bronię się przed PS-em, itp.

PS. Ruszają mnie takie zdjęcia http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...5#post3049045; tak, tym - co znalazło się na zdjęciu - jestem zachwycony.
    Ostatnio edytowane przez popi ; 11-02-2013 o 22:43

Uprawnienia umieszczania postów