Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Korzonek

Domyślnie Korzonek

Witam i zapraszam

dziękuje S.

Domyślnie

Dawno Cie tu nie bylo!

Zdjecie... jedno male ale... nie podoba mi sie 50/50 ale reszta technicznie wszystko jak najbardziej cacy!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Miejsce i warunki trafiłeś wyśmienite, lecz odnoszę wrażenie, że nie do końca je wykorzystałeś.
    O kadrze nie będę powtarzał, natomiast jakość pozostawia wiele do życzenia, widać to szczególnie na tytułowym korzeniu...

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

dzięki Seba, brakuje czasu i sił ciągle praca i praca :/ a co do zdjęcia-kadrowania. troszkę zardzewiałem obiecuje poprawę
    kolejne z kadrem 50/50

pozdrawiam S

Domyślnie

Dwójka całkiem fajna
    W tym przypadku skusiłbym się na małą ingerencję i troszkę "posprzątał" te drobne przeszkadzajki na samym dole

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

poprawiona jedynka a czy skutecznie ... musicie sami ocenić

pozdrawiam S

Domyślnie

sorka, ale mi się ogólnie nie widzi kadr Ale to tylko moje zdanie
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    a co do zdjęcia-kadrowania. troszkę zardzewiałem

pozdrawiam S

Znam ten ból, ale jak to mówią, nie cel najważniejszy ale droga do niego(czekanie, czas na wypad w plener -frajda ogromna wtedy jak już nastąpi.)Ja do kadrów nic nie mam-50/50 czy nie, te mi pasują-całkiem przyjemne, choć muszę powiedzieć że motywy nieporywające, acz na poziomie.Co do jakości to wydaje mi się Sylwek iż jest za ostro, lub ostrość ci uciekła jeszcze w plenerze i doostrzałeś na siłę, ale pewnie uciekła ci ulotna sztuka wyostrzania którą łatwo zapomnieć nawet po krótkiej przerwie.Pamiętaj-nie ma to jak krycie na maseczkach i pędzlu i troszkę cierpliwości.Z całego zestawu wybieram pionik.pzdr.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Poprawiona jedynka najbardziej się widzi.
    Jak miło Cię (a właściwie twoje prace) widzieć znowu na forum.
    No i rameczki są na miejscu

Pozdrawiamy Was

Domyślnie

Poprawioną jedynkę widziałbym w B&W (sprawdziłem)... Byłaby mocna fotografia...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów