dziękuje S.
Szukaj
dziękuje S.
Dawno Cie tu nie bylo!
Zdjecie... jedno male ale... nie podoba mi sie 50/50 ale reszta technicznie wszystko jak najbardziej cacy!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Miejsce i warunki trafiłeś wyśmienite, lecz odnoszę wrażenie, że nie do końca je wykorzystałeś.
O kadrze nie będę powtarzał, natomiast jakość pozostawia wiele do życzenia, widać to szczególnie na tytułowym korzeniu...
Pozdrawiam! =]
dzięki Seba, brakuje czasu i sił ciągle praca i praca :/ a co do zdjęcia-kadrowania. troszkę zardzewiałem obiecuje poprawę![]()
kolejne z kadrem 50/50
pozdrawiam S
Dwójka całkiem fajna
W tym przypadku skusiłbym się na małą ingerencję i troszkę "posprzątał" te drobne przeszkadzajki na samym dole
Pozdrawiam! =]
poprawiona jedynka a czy skutecznie ... musicie sami ocenić
pozdrawiam S
sorka, ale mi się ogólnie nie widzi kadrAle to tylko moje zdanie
Człowiek całe życie się uczy...
Znam ten ból, ale jak to mówią, nie cel najważniejszy ale droga do niego(czekanie, czas na wypad w plener -frajda ogromna wtedy jak już nastąpi.)Ja do kadrów nic nie mam-50/50 czy nie, te mi pasują-całkiem przyjemne, choć muszę powiedzieć że motywy nieporywające, acz na poziomie.Co do jakości to wydaje mi się Sylwek iż jest za ostro, lub ostrość ci uciekła jeszcze w plenerze i doostrzałeś na siłę, ale pewnie uciekła ci ulotna sztuka wyostrzaniaktórą łatwo zapomnieć nawet po krótkiej przerwie.Pamiętaj-nie ma to jak krycie na maseczkach i pędzlu i troszkę cierpliwości.Z całego zestawu wybieram pionik.pzdr.
Poprawiona jedynka najbardziej się widzi.
Jak miło Cię (a właściwie twoje prace) widzieć znowu na forum.
No i rameczki są na miejscu
Pozdrawiamy Was
Poprawioną jedynkę widziałbym w B&W (sprawdziłem)... Byłaby mocna fotografia...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Skontaktuj się z nami