Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: cementowa groza

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dabrowa Górnicza

Domyślnie cementowa groza

Witam, nie wiem czy spodoba się Wam ta miejscówka ale robi wrażenie. Niestety nie miałem czasu aby wejść do środka aczkolwiek jest to zabronione. Miejsce wygląda jak zapomniane i niszczeje z każdym rokiem. Kto nie wie to dawna cementownia w Grodźcu woj. Śląskie. Naprawdę warte zobaczenia. Zdjęcie z mała obróbką.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daro69 Zobacz posta
    Witam, nie wiem czy spodoba się Wam ta miejscówka ale robi wrażenie. Niestety nie miałem czasu aby wejść do środka aczkolwiek jest to zabronione. Miejsce wygląda jak zapomniane i niszczeje z każdym rokiem. Kto nie wie to dawna cementownia w Grodźcu woj. Śląskie. Naprawdę warte zobaczenia. Zdjęcie z mała obróbką.
    Miejscówka jest czadowa. A wejść do środka warto, uwierz mi na słowo. Jak kiedyś będziesz chciał wyskoczyć tam jeszcze raz to daj znaka, mogę posłużyć za przewodnika (mi się ta miejscowa nigdy nie znudzi)

Twoje zdjęcie (to z wątku obok już lepsze) niestety nie przedstawia potencjału tego miejsca.
    pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójkąt Trzech Cesarzy

Domyślnie

Świetna ta cementownia, niedaleko masz podobną w Jaworznie Szczakowej, jest ochrona ale spokojnie można chodzić i focić.Niestety z każdym miesiącem coraz bardziej dewastowana.

Uprawnienia umieszczania postów