Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Iza [witus]

Domyślnie Iza [witus]

Zapraszam na sesję Izy. Nie jest modelką, niewiele znalazłem jej zdjęć w sieci. Natomiast pozowała z taką swobodą, że w rękach rozpadł mi się strip i spadły dwa tła

Zapraszam do komentowania.
    Więcej zdjęć na moim facebook'u: https://www.facebook.com/media/set/?...2970600&type=3

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    Nikon

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Każde zdjęcie inne co fajnie się ogląda. Modelka ciekawie gra i ma potencjał oj ma. Mi się podobają zdjęcia mimo kilku wad których z racji podobania nie będę wyjawiał.

Domyślnie

Pozy odważne, ale zrobione z zachowaniem dobrego smaku.
    Naprawdę gratuluję, podoba się, tło na na pierwszym i ostatnim jest sztuczne?

Domyślnie

Set bardzo mi się podoba, lubię dziewczyny z tatuażami Trochę szkoda łokci bo pewnie też są śliczne :P

pozdr.

Domyślnie

Tło to "koc ratunkowy" do nabycia w aptece za 9 zł.
    Nikon

Domyślnie

Dla mnie rewelacja. Zazdroszczę modelki. I nie dziwię się, że Ci z rąk leciało i samo rozwalało
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witus Zobacz posta
    Tło to "koc ratunkowy" do nabycia w aptece za 9 zł.
    To tło daje świetny efekt, muszę wypróbować przy najbliższej okazji - dzięki że się podzieliłeś tym patentem.

Co do zdjęć, to bardzo fajne glamourki, tylko moim zdaniem 2,3,4 niepotrzebnie na innym tle, a na 4 kurtka ma tyle wisiorków, że razem z tą całą biżu mam wrażenie przesytu i coś tam pod biustonoszem się rozpruło. Ogólnie dziewczyna świetnie wkomponowała się w tę konwencję - w delikatnych portretach raczej bym jej nie widział Moje typy to 1, 3 i 5.

Domyślnie

... też mi żal obciętych łokci i nudnych kadrów ... ale "studio" to nazwa na wyrost .. to mały pokój tła są wąskie często sztukowane w photoshopie. Ale własne i dzięki niemu mogę ćwiczyć ! A modelka kolorowa i wymagająca więc pstrokato trochę
    Nikon

Domyślnie

Jest moc w 1 i 5 najbardziej. Wiem ze moze nic konkretnego nie napisalem, ale coz by tu.... Nie ma sie za wiele czego przyczepic, wiec tylko chwalic pozostaje
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Według mnie usta tej pani położyły całą sesje. Tylko ostatnie mi się podoba bo tylko tam modelka korzystnie wygląda.
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów