Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zimowy garb

Domyślnie Zimowy garb

Witam z rana, kilka fotek jak śmietana

Zima to niestety martwy sezon dla sesji moto, zimowe szpetne koła, podniesione zawiasy... smutek. Na szczęście znajomy nie przestraszył się śniegu i spotkaliśmy się na zdjęcia. Niestety trzeba było założyć zimówki na tył, żeby jako tako się poruszać.

Zapraszam

01.

02.

03.

04.

05.

06.

ojej po wstawieniu zdjęć tutaj ostrość uciekła, ale zapewniam, że to co ma być ostre zdecydowanie jest. Na dowód zapraszam tu: https://picasaweb.google.com/jacku3/GarbusZimowo
    Ostatnio edytowane przez jacq ; 09-02-2013 o 09:53
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

4 wyszła obiecująco jedyne co to ten domek mi w tle przeszkadza.
    Na pozostałych jakoś otoczenie mi wcale nie odpowiada
    Na FB masz kilka o wiele lepsze zdjęcia

Domyślnie

Bardzo miły, sympatyczny secik.

Ładny obiekt, fajna sceneria. Najbardziej podoba mi się 4-ka.
    Nawet nie drażnią mnie zdjęcia z fish-eye'a, chociaż nie lubię tego typu obiektywu
    Gratuluję

Domyślnie

ooo 4ka wygrywa, jestem zaskoczony. Domek w tle powoduje, że tło nie jest takie jednostajne w całej swojej leśnej rozciągłości. Co do użycia fisza, to niedawno kupiłem i bardzo go polubiłem
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

#4 chyba rzeczywiście najfajniejsze, chociaż mnie trochę drażnią te czerwonawe plamki na domku.
    #5 też fajne. Osobiście nie lubię zdjęć z fisha ale w tym przypadku dzięki ciekawemu klimatowi nawet te zniekształcenia mi bardzo nie przeszkadzają.
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Domyślnie

4 najładniejsza z serii ,
    autko świetne i ładnie się prezentuje na zdjęciach .

Domyślnie

Tak, czwórka zdecydowanie najlepiej wypada.
    Osobiście jestem przeciwnikiem fisheye i szerokich kątów (przerysowań) w fotografii motoryzacyjnej. Uważam, że nie należy zniekształcać ładnych kształtów...
    Łukasz // Nikon D300 + T12-24/f4 + N50/f1.8 + N70-300VR + SB900 // Fujifilm X-T20 + 18-55/f2.8-4

Domyślnie

jacq, całkeim przyjemna wrzutka Jedynie 1 wywaliłbym z setu, kadr mi tam nie leży.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Uprawnienia umieszczania postów