Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Przystanek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Chryste panie! FAKTYCZNIE!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 10-02-2013 o 00:36

Domyślnie

Świetne zdjęcie, tylko pixele trochę za duże. A tak poważnie to foto jest dobrze skomponowane i słupków tak, jak i głupków nie trzeba prostować.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Widzę że kolega "cyfrowy" jest jednym z wielu naszych rodaków święcie wierzących w mit o doskonałości wszystkiego co "Made in Germany". Najlepszym sposobem na wyzbycie się ślepej wiary w takie mity, to pomieszkać tu trochę, popracować, mieć kontakt z ichnimi urzędami, bankami no i ludżmi przede wszystkim. Szybko się wyleczyć można z takiej ślepej wiary. Sorry za OT.
    A sama fota- sympatyczna bardzo. Nie aspirująca zapewne do miana dzieła, ale niezwykle miło się to ogląda.
    Wydaje mi sie, ze mieszkam tu, czyli jak to nazwal Sebastianito "kraju wroga" troszeczke dluzej jak Ty szanowny kolego Jezeli sie myle to prosze mnie popraw,mianowicie od '88 roku i z ichnymi urzedami,bankami i innymi tego typu *******ami mialem,mam i pewno dlugo jeszcze bede mial do czynienia.Sorry za OT

Domyślnie

Krzywo jak diabli - źdźbło trawy pierwsze od dołu na lewo od drugiego kamienia solidnie się odchyla......

No comments....

Dobry fot aczkolwiek z kapci Adrzeju nie wyrywa
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Chryste panie! FAKTYCZNIE!
    Leci w lewo
    Zapozyczylem to od ciebie

Domyślnie

Zapozyczylem to od ciebie
    Bo jak leci to pisze, ze leci a jak slupki sa pochylone przez przydroznych zuli to juz tak nie pisze...
    Zdjecie z ktorego zapozyczyles moje slowa lecialo strasznie i nei wydawalo mi sie.

Domyślnie

Bo jak leci to pisze, ze leci a jak slupki sa pochylone przez przydroznych zuli to juz tak nie pisze...
    Zdjecie z ktorego zapozyczyles moje slowa lecialo strasznie i nei wydawalo mi sie.
    Specjalnie dla ciebie i innych podobnie twierdzacych ...<klik>

maniak666
    Gość

Domyślnie

Wydaje mi sie, ze mieszkam tu, czyli jak to nazwal Sebastianito "kraju wroga" troszeczke dluzej jak Ty szanowny kolego Jezeli sie myle to prosze mnie popraw,mianowicie od '88 roku i z ichnymi urzedami,bankami i innymi tego typu *******ami mialem,mam i pewno dlugo jeszcze bede mial do czynienia.Sorry za OT
    Wobec tego w tej kwestii (zamieszkiwania) zwracam honor. Co do pozostałej cześci-podtrzymuję w całej rozciągłości.

Domyślnie

W żadnym wypadku zdjęcie nie leci na lewo, droga może się tak wydawać bo po prostu drogi z kamienia często tak wyglądają nie są najrówniejsze, występują na nich często załamania spowodowane najprawdopodobniej miększym terenem z tej jednej strony.
    bieluś

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów