Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Na spaczerze

Domyślnie Na spaczerze

Dzis wybralem sie na plaze i to przynioslem do domu Zapraszam

Uploaded with ImageShack.us

Domyślnie

Nie jest za dobrze, kadr kiepski, wykonanie również, kłopoty z ekspozycją. Hmm... Odnieś to i przynieś następne.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

myślę, że bez prawej strony było by znacznie lepiej - za bardzo odwraca uwagę. Jeśli chodzi o ekspozycję to tylko ciut za ciemno, gdyby za bardzo ją zwiększyć zdjęcie straciłoby swój klimat. Ogólnie podoba mi się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mskowronski Zobacz posta
    myślę, że bez prawej strony było by znacznie lepiej - za bardzo odwraca uwagę. Jeśli chodzi o ekspozycję to tylko ciut za ciemno, gdyby za bardzo ją zwiększyć zdjęcie straciłoby swój klimat. Ogólnie podoba mi się
    Faktycznie, jak by nie był tej prawej strony, to zdjęcie byłoby napewno lepiej. co do ekspozycji, to jednak gdyby lekko rozjąśnic selektywnie niektóre partie zdjęcia i było by git

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Wlasnie myslalem nad rozjasnieniem zdjecia ale jakos ten klimat mi lepiej pasuje, i bede musial wykadrowac te skalki z prawej dzieki.

Domyślnie

Prawa strona faktycznie niekorzystnie wpływa na odbiór. Mi aż chciałoby się więcej nieba. Lokalnie ekspozycją pomieszać
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

faktycznie prawa strona zaburza odbiór całości, ale co do naświetlenia nie jest źle, przynajmniej jest dramatyzm co w przeciwieństwie dla wielu sterylność zdjęcia ma większe znaczenie, dla mnie nie. Jestem na tak !
    Nikon i podróże ...

Uprawnienia umieszczania postów