Szukaj
no kurcze troszkę masakra: przepały, kadr z obciętą ręką, cała poza dość dziwna, sukienka nagle się w lewym dolnym rogu dziwnie kończy, całkowity brak ciekawego światła, po prostu walnięte lampą na maksa, o obróbce nie ma co pisać, bo jej nie ma, albo jej nie widać, obrazu rozpaczy dopełnia wiszący jakiś sznureczek przy prawej ręce portretowanej dziewczyny (nawet darmowym GIMPem można go było wywalić).
Mamiya + Sony
Same wady. Płaskie światło, ręce jak od Frankensztajna - kolor, kadr dziwnie cięty w kolanko. Źle od podstaw.
Wypijmy za blendy...
Jest zasada, że nie tniemy kadru w stawach, czyli łokieć nadgarstek, kolano, a po za tym zgadzam się z przedmówcą. Zdjęcia są nijakie.
dziękuję za komentarze to pierwsze takie moje zdjęcia tego typu robione w warunkach domowych. na pewno będę próbował się poprawić
![]()
Człowiek całe życie się uczy...
W domu da się również zrobić dobre zdjęcia a więc powodzenia !
ps.
Jeśli fotografujesz swoją partnerkę to przed wystawieniem zdjęć daj je obejrzeć komuś innemu, bo miłość jest ślepai wiem co mówię
![]()
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
pewnie że możnatrzeba próbować i się uczyć a każdy komentarz jest budujący.
Człowiek całe życie się uczy...
i co równie ważne - modelka wygląda bardzo niekorzystnie i sztucznie, zarówno jeśli chodzi o strój, jak i o pozę, a także fryzurę... Wydaje mi się, że oboje musicie jeszcze sporo popracować - Ty nad światłem obróbką, a modelka nad tym by wyglądać kobieco, zmysłowo i ze smakiem![]()
Skontaktuj się z nami