Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Projekciki koszy

Kiedyś zajmowałem się troszkę projektowaniem w 3d. Ostatnio dostałem przypadkowo propozycję od pewnej firmy
    produkującej między innymi małą architekturę z metalu, zrobienia projekcików koszy na śmieci, donic itp,
    które oni mogli by produkować i sprzedawać. Firma jest dość spora. Kompletnie nie wiem ile się kasuje za takie projekty,
    bo nie siedzę w takiej branży.

Ktoś mógłby coś zasugerować ?

Tutaj są przykłady co miałbym tworzyć....

cośtam cośtam ...

Domyślnie

Będziesz to rejestrował jako wzór użytkowy w urzędzie patentowym i sprzedawał im prawa do tych wzorów?
    Czy tez jesteś zdesperowany i nie masz na chleb.

Domyślnie

Ale "projekciki" w sensie wzornictwa - modele w 3D studio czy tam inszym Blenderze, czy "projekcik" w sensie dokumentacji wykonawczej (też może być w 3D) w jakimś programie inżynierskim ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel.S Zobacz posta
    Ale "projekciki" w sensie wzornictwa - modele w 3D studio czy tam inszym Blenderze, czy "projekcik" w sensie dokumentacji wykonawczej (też może być w 3D) w jakimś programie inżynierskim ?
    To jest istotne. "Papier jest cierpliwy....".
    Co innego projekt z dokumentacją wykonawczą spełniającą stawiane kryteria (funkcjonalne, wytrzymałościowe, kosztowe itp)
    nic...

Domyślnie

To mają być tylko projekty w sensie wzornictwa takie obrazki w 3d i raczej nie będę rejestrował w urzędzie patentowym. A co w przypadku jeśli chciałbym je rejestrować?
    cośtam cośtam ...

Uprawnienia umieszczania postów