Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Wypalacz mgieł

Domyślnie

W 1-ce bym ciapnął tą linię traw na dole, które moim zdaniem nie wnoszą akurat nic do fotografii i będzie pięęęęęęknie , a 2-ka ... no bardzo poprawna i klimatyczna, ale brak jej tego czegoś, co mnie przykuwa do pierwszej fotografii. Ogólnie jak najbardziej na tak.

Domyślnie

Bardzo dobre pierwsze zdjęcie, kosmiczna prezentacja okoliczności natury niby codziennych, które co rano mijamy i nie dostrzegamy. Duża rzecz zrobiona ze zbioru małych. Drugie nie robi już takiego wrażenia.

PS. Absolutnie nie "ciapał" bym tych traw na dole.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Pierwsze jest świetne. Chyba sam zwlekę się z tana na zimowy wschód słońca W drugim jak dla mnie słońce za bardzo się zaplątało w gałęzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurol62 Zobacz posta
    W 1-ce bym ciapnął tą linię traw na dole, które moim zdaniem nie wnoszą akurat nic do fotografii i będzie pięęęęęęknie , a 2-ka ... no bardzo poprawna i klimatyczna, ale brak jej tego czegoś, co mnie przykuwa do pierwszej fotografii. Ogólnie jak najbardziej na tak.
    Jemioły?

Domyślnie

Dla mnie jedyneczka jak najbardziej, na dwójce słońce już za mocno daje po palniku.

Domyślnie

1 mi się podoba, tylko szkoda tego drzewa z prawej.
    Człowiek całe życie się uczy...

dawniej hydra.ulik Awatar hydra_ulik
    Miasto
    Wioska obok Szczecina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Bardzo dobre pierwsze zdjęcie, kosmiczna prezentacja okoliczności natury niby codziennych, które co rano mijamy i nie dostrzegamy. Duża rzecz zrobiona ze zbioru małych. Drugie nie robi już takiego wrażenia.

PS. Absolutnie nie "ciapał" bym tych traw na dole.
    Oj nie "ciapaj", nie "ciapaj"...

Te trawy na pierwszym planie, powodują, że to zdjęcie przyciąga i to bardzo. Cała fotka bardzo dobra.
    Pozdrawiam kolektyw. Grzesiek
    --------------------------------------
    Aparat, obiektywy...

Domyślnie

Ciapaj, ciapaj ... dobrze radzę

Domyślnie

Trawy dodają głębi,nie jest tak płasko,ale to moje zdanie..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów