Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwsze pokazy w tym roku:)

Witam.
    W ubiegla niedziele mialem przyjemnosc ogladac male pokazy w Abbingdon blisko Oxfordu. Wlasciwie byl to Abbingdon Air & Country Show tylko 3 godziny latania i troche imptez towarzyszacych na ziemi. Pogoda miala byc dobra ale jeszcze o 10 tej bylo szaro i ponuro. Dopiero kolo poludnia slonce powoli zaczelo sie przebijac przez gruba warstwe chmur. Przed 14ta mialy zaczac sie loty wiec zapowiadalo sie nie najgorzej.
    Troche zdjec zrobilem i wlasnie nimi chcialem sie podzielic...

1. Mile zaskoczenie!!! Zaraz przy wejsciu ''nasi'')

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Mile widziana krytyka i wszelkie komentarze. Dzieki.

Domyślnie

Więcej samolotów!

1. OK, całość. Dobry kadr, perspektywa.
    2. Za ciemne dla mnie. Widzę, że pogoda kiepska, ale można by nieco podciągnąć samą fotkę do samego oglądania
    3. Nieco wyblakłe kolory (albo tylko mi się tak wydaje, bo żółty mocny) i ciut ostrości brakuje, Ale poza tym ładny strzał.
    4. Jak wyżej.
    5. Mustang sobie leci. Mi tam się podoba, w ostrym słońcu pewnie blacha by waliła po oczach nieźle. Dobrze złapałeś detale i udało się trafić okopcenia z rur wydechowych.
    6 i 7. Nieco zamglone (zwłaszcza Lancaster). Do tego odbicia od czarnego koloru trochę po oczach dają.
    8. Tutaj naprawdę soczyste kolory i ostrość. No i sam kadr też ładny Najlepszy dla mnie z całego zestawu.
    9. Kadr ciekawy, ale kolor poszycia i niebo to deprecha Szaro strasznie.
    10. Airwolf dobrze trafiony, ale nie do końca ostry.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

8 dla mnie najładniejsze i najciekawszy kadr. 10 też ciekawie skadrowana. A na 9 ta kropa na wprost lewego silnika, to co to takiego? Olej na matrycy?

Domyślnie

Dzieki Panowie za opinie. Teraz widze te bledy, ciesze sie ze to zobaczylem. Wczesniej jakos w samozachwycie przegapilem kilka spraw. Obiecuje poprawe
    Moze ktos jeszcze chce cos dodac? Bede wdzieczny!!!

Domyślnie

u mnie widać mdło i bez kolorów, jakby wypłowiałe...
    Pozdrawiam, Łukasz

Uprawnienia umieszczania postów