1.
Szukaj
nom maszyna extra![]()
Człowiek całe życie się uczy...
zdecydowanie 1
reszta jakaś szara zimna jak z niemieckiego prospektu ...
a osobiście dodam że to jedno z mniej urodziwych prosiaków zwłaszcza te "ślepia jak u alergika"![]()
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Jest moc... Mam nadzieję, że droga była w remoncie![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
bart1, będzie pewna niekonsekwencja w obróbce kolejnych fot. Do mnie te zimne przemawiają, bo są właśnie takie a'la prospekt
pgaik, droga jeszcze zamknięta i chyba jeden z ostatnich momentów żeby tam wbić![]()
no właśnie... tak "prospektowo". Mam wszystkie znane mi katalogi w których występuje 996 Targa i własnie pomyślałem o prospekcie jak zobaczyłęm fotki.
Oczywiście udane, autko ładne. Osobiście wybieram ostatnie, nie wiem dlaczego, ale ten "przedobrzony" kontrast mi pasuje.
Fajna sesja, jeżeli muszę się do czegoś przyczepić, to do tego, że tym razem zabrakło Twojej "magicznej" obróbki... Tym razem jest bardziej typowa. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale tym razem sama obróbka nie robi aż takiego wrażenia
PS: sąsiad dał Ci sie przejechać??
1 i 4 aż miło się patrzy![]()
Dzięki!
fan911, widzisz, trafiłeś w sedno. Fotek nie pchałem w jakąś "mocną" obróbkę bo uważam, że w tym przypadku sceneria i światło zrobiły swoje. Wszystko było "ciągnięte" z pojedynczych ekspozycji. Miało być w miarę naturalnie bez jakichś mocnych przegięć. Nie chciałem też nadużywać "clarity" i "lightning". Na chłodną nutę "musiało być" według mnie na tym "autobahnie". Choć tak jak pisałem ta wersja ciepła na 1 też mi jakoś pasuje. Tak jak napisałem c.d.n. więc w innej obróbce, scenerii itd. fotki jeszcze będąNie jeździłem tym razem, choć fakt, że kilka razy się tak zdarzało podczas innych sesji. Z pewnością to nie ostatnie spotkanie z tą 911, jest plan na wiosnę coś zrobić, więc może i jazda wówczas będzie
Dorzucam jeszcze jedno bo chyba też całkiem przyjemnie się prezentujei niebawem c.d.n. Tutaj pytanie do Was: czyścić ten syf z podłogi na 5 czy nie razi to?
5.
syf niestety razi i chyba przeostrzone....
albo krystaliczny prosiak albo 39 gum przyklejonych do kostki :P
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Skontaktuj się z nami