Szukaj
To nie była dobra sesja. Odbicia w okularach, pognieciona bluzka, wystający/prześwitujący stanik - takie rzeczy eliminujesz podczas sesji, albo decydujesz się na dłubaninę w post procesie - tutaj nie zadbałeś ani o jedno, ani o drugie. 1 i 2 na moim laptopie wyglądają jakby modelka była wklejona w tło - być może na lepszym ekranie wygląda to inaczej. Pozowanie przesadzone i może nie będę pisał z czym mi się kojarzą miny modelki. Podsumowując - zdjęcia zdecydowanie odbiegają jakościowo od tego, co prezentowałeś tutaj wcześniej.
Z wszystkimi uwagami kolegi powyżej się zgadzam, dodam jeszcze cięcia na 2 i 3, które mi nie podchodzą. W portrecie, jeżeli już tniemy, to musimy uważać i zrobić to z wyczuciem. Ja uważam, że kadry lepiej by wypadały, gdyby cięcia były bardziej zdecydowane i przechodziły przez linię czoła.
Pozdrawiam.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Kurcze, szkoda, uważam wlaśnie, że sesja sie udała. Fakt, pognieciona koszula i przeswitujacy stanik to rzeczy, z którymi nie poradziłem sobie w postprocesie bez utraty jakości, ale np. Odbicie w okularach to świadomy wybór. No nic, dzięki wielkie Panowie za opinie, przyjmuję na klate i będe starał się bardziej![]()
Też ją fotografowałem. Bardzo mi się podoba stylizacja, no ale zdjęcia niestety nie. Wszystko przedmówcy napisali, ja jeszcze dodam niebieskie nogi na przedostatnim zdjęciu, do poprawienia przy retuszu.
Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 04-02-2013 o 19:30
Wiem, bardzo mi sie podobałyno nic, będzie jeszcze drugi set, może sie spodoba
![]()
4 klatka - Dwie różne barwy płaszczyka ?. Przy jedynce nie fajne to odbicie w szkle okularków i no Stanik który wystaje nam z za ręki.
Po za tym fajnie.
FX
Przyzwyczaiłeś nas do lepszych to teraz maszJa jak widzę mocno pognieciony ciuch to po prostu nie robię w nim zdjęć, bo od razu wiem że nie będzie mi się chciało w ps'ie grzebać aż tyle. Podobnie ze stanikiem - trzeba zdecydowanie nakłonić do ściągnięcia i masz problem z głowy
![]()
Dziewczyna ma 14 latPrzyznam się szczerze, że pomiętą bluzkę zobaczyłem dopiero po zrzuceniu zdjęć i nie mam pojęcia jak to zretuszować, żeby nie zniszczyć wzoru. W każdym razie stylizacje mam jeszcze dwie, na dniach wrzucę (bardziej się przykładając
)
Ostatnio edytowane przez lukasz_lkz ; 04-02-2013 o 23:40
Skontaktuj się z nami