Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Alexandra Lech

Domyślnie Alexandra Lech

Kilka z ostatniej sesji z Olą.
    Więcej można będzie zobaczyć na dniach na fanpejdżu, zapraszam również do polubienia
    Wszelkie opinie i krytyka mile widziane

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

To nie była dobra sesja. Odbicia w okularach, pognieciona bluzka, wystający/prześwitujący stanik - takie rzeczy eliminujesz podczas sesji, albo decydujesz się na dłubaninę w post procesie - tutaj nie zadbałeś ani o jedno, ani o drugie. 1 i 2 na moim laptopie wyglądają jakby modelka była wklejona w tło - być może na lepszym ekranie wygląda to inaczej. Pozowanie przesadzone i może nie będę pisał z czym mi się kojarzą miny modelki. Podsumowując - zdjęcia zdecydowanie odbiegają jakościowo od tego, co prezentowałeś tutaj wcześniej.

Domyślnie

Z wszystkimi uwagami kolegi powyżej się zgadzam, dodam jeszcze cięcia na 2 i 3, które mi nie podchodzą. W portrecie, jeżeli już tniemy, to musimy uważać i zrobić to z wyczuciem. Ja uważam, że kadry lepiej by wypadały, gdyby cięcia były bardziej zdecydowane i przechodziły przez linię czoła.
    Pozdrawiam.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Kurcze, szkoda, uważam wlaśnie, że sesja sie udała. Fakt, pognieciona koszula i przeswitujacy stanik to rzeczy, z którymi nie poradziłem sobie w postprocesie bez utraty jakości, ale np. Odbicie w okularach to świadomy wybór. No nic, dzięki wielkie Panowie za opinie, przyjmuję na klate i będe starał się bardziej

Domyślnie

Też ją fotografowałem . Bardzo mi się podoba stylizacja, no ale zdjęcia niestety nie. Wszystko przedmówcy napisali, ja jeszcze dodam niebieskie nogi na przedostatnim zdjęciu, do poprawienia przy retuszu.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 04-02-2013 o 19:30

Domyślnie

Wiem, bardzo mi sie podobały no nic, będzie jeszcze drugi set, może sie spodoba

Domyślnie

4 klatka - Dwie różne barwy płaszczyka ?. Przy jedynce nie fajne to odbicie w szkle okularków i no Stanik który wystaje nam z za ręki.

Po za tym fajnie.
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_lkz Zobacz posta
    Kurcze, szkoda, uważam wlaśnie, że sesja sie udała. Fakt, pognieciona koszula i przeswitujacy stanik to rzeczy, z którymi nie poradziłem sobie w postprocesie bez utraty jakości, ale np. Odbicie w okularach to świadomy wybór. No nic, dzięki wielkie Panowie za opinie, przyjmuję na klate i będe starał się bardziej
    Przyzwyczaiłeś nas do lepszych to teraz masz Ja jak widzę mocno pognieciony ciuch to po prostu nie robię w nim zdjęć, bo od razu wiem że nie będzie mi się chciało w ps'ie grzebać aż tyle. Podobnie ze stanikiem - trzeba zdecydowanie nakłonić do ściągnięcia i masz problem z głowy

Domyślnie

Dziewczyna ma 14 lat Przyznam się szczerze, że pomiętą bluzkę zobaczyłem dopiero po zrzuceniu zdjęć i nie mam pojęcia jak to zretuszować, żeby nie zniszczyć wzoru. W każdym razie stylizacje mam jeszcze dwie, na dniach wrzucę (bardziej się przykładając )
    Ostatnio edytowane przez lukasz_lkz ; 04-02-2013 o 23:40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_lkz Zobacz posta
    nie mam pojęcia jak to zretuszować, żeby nie zniszczyć wzoru.
    Na pierwszych zdjęciach szybko można metodą dodge&burn. Na kolejnych usunięcie tego to już by była dłuższa robota, szkoda czasu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów