Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Forgotten places

Witam.
    Nie wiem czy to dobre miejsce na ponizszy post,ale ryzykuje
    Poszukuje grupy lub po prostu parę chętnych na foto wyprawy do miejsc zapomnianych, opuszczonych, fabryk, willi itp
    Jestem z woj łodzkiego i na razie eksploruje te okolice, nie mniej w pewne miejsca najlepiej, najbezpieczniej, a przedw szytskim razniej i bardziej pouczajaco udawac sie w wiekszych grupach.
    Prosze o kontakt osoby zainteresowane wypadami weekendowymi , rowniez w inne rejony kraju.
    Pozdrawiam

Domyślnie

To chyba dobre miejsce. Też chciałbym takie spotkania robić. Ja jednak w rejonach kujawsko-pomorskie, pomorskie, wielkopolskie. Fajna inicjatywa. Ogłoś też na swojej grupie regionalnej. Powodzenia

Domyślnie

Jestem od niedawna na forum..nie wiem gdzie jest moja grupa regionalna i jak sie nazywa.. Nazwy grup sa dosc enigmatyczne

Ps. jesli kiedys latem lub na wiosne zorganizujesz jakis event foto-exploracyjny, chetnie przyjedziemy na polnoc
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 03-02-2013 o 22:41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axtrada83 Zobacz posta
    Jestem od niedawna na forum..nie wiem gdzie jest moja grupa regionalna i jak sie nazywa.. Nazwy grup sa dosc enigmatyczne
    Korab.
    http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=120
    trzeba zgłosić akces w swoim panelu użytkownika. Do czasu akceptacji przez lidera grupy możesz czytać. Jak zaakceptuja (formalność, nie odrzucają) to możesz też pisac.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Uprawnienia umieszczania postów