Witam serdecznie. Kolejna fota pod Waszą ocenę. Wszelkie uwagi bardzo mile widziane.
Szukaj
Witam serdecznie. Kolejna fota pod Waszą ocenę. Wszelkie uwagi bardzo mile widziane.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 03-02-2013 o 13:56
Nikon
Dlaczego coś dusi to dziecko?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Nikt nie pokusi się, żeby coś skrobnąć?
Nikon
Technicznie chyba ok, ale mnie akurat klimat nie porwał.
Nie bardzo rozumiem zamysł. Dusić dziecko? za karę? hmm
człowiek duszony chyba ma inna mimikę twarzy, zresztą nie wiem nikogo jeszcze nie dusiłem choć na liście się już paru nazbierało
dodaj tytuł np " mam zawsze wsparcie Mamy" - Ty prawie jak Sienkiewicz pojechałemtylko chyba jak Zygmunt Sienkiewicz
![]()
ogólnie zdjęcie bardzo ładne i przyjemne w odbiorze tylko po co te ręce na szyi;/
Człowiek całe życie się uczy...
jesteście porażająco dosłowni. Przeglądając to forum regularnie odnoszę czasem wrażenie, że u sporej części osób pojemność emocjonalna i fantazja wystarcza na zachwyt nad estetyką widoczku, ewentualnie odbiór banalnych, infantylnych przekazów.
http://tekaprzyrodnika.pl/
Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, mistrz martwi się o światło a artysta...artysta się nie martwi.
Cóż mogę napisać... Nie chodziło na pewno o duszenie czy pozbawianie kogoś ostatniego oddechuDla mnie to zdjęcie wyraża coś w rodzaju usidlenia "mam Cię dla siebie", "już mi nie uciekniesz", "ona jest tylko moja" - bez podtekstu czy intencji powodowania przemocy, tudzież robienia krzywdy.
Rozumiem oczywiście, że nie każdy to kupuje i nie każdemu się spodoba![]()
Nikon
Skontaktuj się z nami