Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Question Akt - oświetlenie

Witajcie

Ostatnimi czasy po głowie krążą mi plany aby spróbować swych sił z aktami.
    Ponieważ nie mam takiej możliwości (ach niechętne te koleżanki ), w sobotę podczas okazji skorzystania ze studia, chciałbym popróbować różnych kluczy oświetleniowych wykorzystywanych w akcie z ubraną () modelką.

Czy jednak mógłby ktoś chociaż naprowadzić mnie na trop jak uzyskać oświetlenie zastosowanych na tych zdjęciach?

Dziękuję z góry za pomoc
    Peace.

Domyślnie

Przecież masz podpowiedź już w tytule wystawy, którą zalinkowałeś.
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

widać - potrzebny jest przepis na rosół - teraz wydaja całą masę takich przewodników

Domyślnie

Może nie koniecznie przepis na rosół a podpowiedź: szczypta jakiej przyprawy nada mu wyjątkowego smaku

Domyślnie

Ta przyprawa jest iście magiczna........zowie się wyobraźnia

Domyślnie

A co jeszcze można podpowiedzieć na temat kontry? Kontra jest kontrą, no czasem są dwie kontry, czasem jest to ostra kontra, a czasem miękka, czasem nieco boczna, a czasem nie, ale kontra to kontra i większej filozofii tu nie ma.

Domyślnie

Eh... W każdym bądź razie, zamierzam pobawić się studio oświetleniem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli uda mi się uzyskać zamierzony efekt, pochwalę się tym tutaj na forum

Pozdrawiam

Domyślnie

Jeśli nie wiesz co znaczy słowo kontra, to szkoda czasu i kasy na studio -- poważnie. Zamysł z treningiem masz dobry, ale może woda nieco za głęboka?

Domyślnie

Studio mam za darmo, koleżanka zgodziła się być maltretowana przez parę godzin
    Nie szkoda mi pieniędzy ani tym bardziej czasu aby się kształcić i szlifować fotoskilla. Metodą prób i błędów wraz ze szczyptą wyobraźni powinienem spokojnie ogarnąć, przynajmniej, podstawy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mposo Zobacz posta
    Nie szkoda mi pieniędzy ani tym bardziej czasu aby się kształcić i szlifować fotoskilla.
    Ten fotoskill to jakiś kamień ?
    Jak nie szkoda ci kasy to super - pytanie co rozumiesz przez kształcenie się....

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów