Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Nothing (staram się jak mogę nie pisać ostro ), nie piję do Ciebie w żadnym przypadku, oceniłem Twoje zdjęcie tak jak je odebrałem, i napisałem to co czuję.
    Napisałem szczerze. Czy to źle, że inaczej je odebrałem?
    I wcale nie pretensjonalnie (zerknij proszę na mój pierwszy post pod Twoją fotografią, czarno na białym, co mi się nie podoba...).
    Adamie. Ja wyraźnie wskazałem w tym swoim przydługawym wywodzie, że te moje uwagi nie odnoszą się do komentujących mój wątek. Przyjąłem również, Twoją krytyczną opinię na klatę. Uznałem, że może Ci się nie podobać. Akurat w przypadku Twojej wypowiedzi nie podjąłem nawet polemiki o charakterze zaczepno-obronnym... Co mi się zdarza, ale tylko w określonych przypadkach... Z drugiej strony nie wmówi się człowiekowi, że zdjęcie, jednak, powinno mu się podobać. Z resztą, wiele razy zbierałem baty, to i przywykłem... Zazwyczaj mi się należało. Duder, też mnie wiele razy zmielił, więc nie może być tu mowy o kolesiostwie. Zmielił ale zawsze miało to charakter merytoryczny. Ja inaczej podchodzę do komentowania zdjęć forumowiczów. Jak mam jakiś pomysł, to wolę coś zaproponować, zasugeruję inne spojrzenie, czy nawet złamanie jakiejś zasady... Myślę, że warto szukać...
    Jeszcze raz podkreślam, że wyraziłem jedynie irytację pewnymi incydentalnymi komentarzami, na przestrzeni dłuższego czasu i nawet w większości nie dotyczyły one nawet moich zdjęć.
    Nie ma co drzeć kotów. Pomagajmy sobie wzajemnie, wytykajmy błędy, żartujmy z siebie ale róbmy to z klasą. Dystans do pewnych rzeczy też się nam pewnie przyda. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez nothing ; 01-02-2013 o 21:04

Domyślnie

Nothing, dziękuję, przynajmniej z Tobą sobie to wyjaśniłem. Bardzo mnie to cieszy!

...wiesz? Odnoszę wrażenie, że część użytkowników woli czasem przemilczeć,
    niż w pewnym stopniu narazić się na ewentualne konsekwencje swoich wypowiedzi.

Ale popieram Ciebie z tym, co by: Pomagać sobie wzajemnie, i wytykać błędy. Jak najbardziej

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Nie będę się wypowiadał na temat obróbki, ale sam kadr opowiada ciekawą historię, którą kupuję
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Świetny pomysł jednak coś jakby mało czytelna jest ta fotografia.

Domyślnie

Z pewnością jest to fotografia niesztampowa, która daje do myślenia i zatrzymuje. W szczególności idealnie kadr dopełnia postać, która powiedzmy podąża w otchłań "zagłady", dając tym samym do myślenia, w którym miejscu jest granica... Więc mojej osobie kadr podoba się i zasługuje na uwagę... a i konwersja przeto nie jest zła...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów