Adamie. Ja wyraźnie wskazałem w tym swoim przydługawym wywodzie, że te moje uwagi nie odnoszą się do komentujących mój wątek. Przyjąłem również, Twoją krytyczną opinię na klatę. Uznałem, że może Ci się nie podobać. Akurat w przypadku Twojej wypowiedzi nie podjąłem nawet polemiki o charakterze zaczepno-obronnym... Co mi się zdarza, ale tylko w określonych przypadkach...Z drugiej strony nie wmówi się człowiekowi, że zdjęcie, jednak, powinno mu się podobać. Z resztą, wiele razy zbierałem baty, to i przywykłem...
Zazwyczaj mi się należało. Duder, też mnie wiele razy zmielił, więc nie może być tu mowy o kolesiostwie. Zmielił ale zawsze miało to charakter merytoryczny. Ja inaczej podchodzę do komentowania zdjęć forumowiczów. Jak mam jakiś pomysł, to wolę coś zaproponować, zasugeruję inne spojrzenie, czy nawet złamanie jakiejś zasady... Myślę, że warto szukać...
Jeszcze raz podkreślam, że wyraziłem jedynie irytację pewnymi incydentalnymi komentarzami, na przestrzeni dłuższego czasu i nawet w większości nie dotyczyły one nawet moich zdjęć.
Nie ma co drzeć kotów. Pomagajmy sobie wzajemnie, wytykajmy błędy, żartujmy z siebie ale róbmy to z klasą. Dystans do pewnych rzeczy też się nam pewnie przyda. Pozdrawiam.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami