Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Strachy

Domyślnie

Fajne te dynie.

Dziewcze oczy ma przestraszone ale usta nie, trochę takie czekające... pewnie na tego dyniorżnącego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Fajne te dynie.
    co się teraz z ludźmi porobiło... dziewczyna fajna, nie dynie

pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Ciekawy pomysł, ciekawe wykonanie. Można jedynie "gdybać" co by było, gdyby:
    modelka bardziej przestraszona, w dyniach zapalone świeczki, ciemniejsze i groźniejsze tło,
    modelka bez ubrania...
    Mnie się podoba. 2 prezentuje się sympatycznie. Tylko krzaczor dłoń przysłonił i wygląda jak ucięta. Szkoda.Spróbuj skadrować cm mniej dołu. Teraz wygląda fatalnie.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Podoba mi się. Fajna modelka, fajnie wycięte dynie, fajna obróbka, fajny pomysł.
    Mnie nie potrzeba tam strachu ale przydała by się odrobina interakcji modelki z dyniami.
    Jej mina jest tak naturalna jakby zupełnie normalne było dla niej obcowanie z taką scenerią. Coś tu nie pasuje.
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

La
    Gość

Domyślnie

Widac ze sie rozwijasz, ale moim zdaniem jedynka mocno odstaje od reszty, a to za sprawa obrobki. Na jedynce sie ladnie wszystko skomponowalo, na dwojce jak dla mnie za duzo kontrastu? Natomiast nie uwierzysz ,ale na trojce widze tylko zmasakrowana pache. I jakkolwiek bym na to zdjecie nie patrzyl (nawet pod wplywem) dalej pacha jest na pierwszym planie u mnie

Domyślnie

Fajny pomysł, a co do zdjęć to do mnie tylko 3 przemawia (najlepszy kadr)
    bieluś

Domyślnie

Najbardziej podoba mi sie numer 1, ciekawy też bylbym tego zdjęcia w kolorze, może pokusisz się o jedną wersję?

Domyślnie

Zdjęcia w kolorze traciły klimat i obrobiłem je tylko w BW
    Dzięki za opinie

Domyślnie

ostatnie super

a na serio - podstawki drażnią
    Najlepiej chyba wyszła fota 2
    Ostatnio edytowane przez fafniak ; 09-02-2013 o 12:02

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów