Szukaj
Widzisz Kolego, forum służy do tego że informacją,poradą dzielą się użytkownicy danego sprzętu.
Wrzucenie linka nic nie daje bo w sieci jest tego mnóstwo i papka reklamowa nie zawsze do końca jest prawdziwa. Dodatkowo zapodałeś plecak który jak widzę jest dość mały i system mocowania statywu ma poniżej dolnej linii plecaka a to go dyskwalifikuje.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Hej Robert.
Aktualnie szukam podobnego plecaka z bocznym dostępem do D3s i mam na oku Vanguard Skyborne 51, wydaje mi się że ma większy otwór boczny od Up-Rise 48 ale nie jestem pewny czy D3s wejdzie/wyjdzie. System mocowania statywu podobny do Up-Rise. Na razie szukam go w sklepach w Krakowie, jak znajdę to przetestuję i dam znać.
Chyba że ktoś z czytających już go ma i może się podzielić opinią?
Super Kolego-Koleżanko, po nicku ciężko dojść ktoś Tybędę czekał za większym info... choć widzę że statyw wystaje poza obrys plecaka a to złe rozwiązanie
![]()
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Jest nawet gorzej. Podanie samego odnośnika uniemożliwi za jakiś czas sprawdzenie, co się pod nim kryje. Tyczy się to przede wszystkim odnośników do aukcji, które dość szybko wygasają.
Do Irko: tak ciężko napisać "Może Lowepro DryZone Rover będzie dobry?" (nie w temacie!) i podać odnośnik do strony?
Ostatnio edytowane przez jarmer ; 14-02-2013 o 23:49 Powód: Cos dopisałem, coś poprawiłem..
„Człowiek tyle jest wart, ile może dać drugiemu człowiekowi”. - JP II
Super Jarku , wygląda bardzo ciekawe, oto mi chodziło, dzięki wielkie.
Jarku a jaki to model, bo się już zgubiłem?
I jeszcze proszę zmierz otwór boczny.
Ostatnio edytowane przez Robert_P ; 15-02-2013 o 14:45
Plecak który pokazał Jarmer to chyba - Benro Quicken, tylko nie wiem który model dokładnie.
Bardzo fajny z tego co widzę, wpisuję go na swoją listę.
Wysłałem maila do kilku sklepów w sprawie plecaka Vanguard Skyborne 51 o którym wcześniej pisałem. Chciałem żeby zmierzyli boczny otwór ale nikt się nie kwapi odpisać.
http://www.fotorimex.pl/product.php/...icken_400n.htm To od nich kupiłem ale ja mam blisko. Mi wchodzi duży laptop do niego.
Jeśli chodzi Ci o ten na aparat to ma około 21cm x 14cm, ale z wyjęciem 300S z gipem to nie ma problemu. Aparat sam nie wypadnie jak się go rozepnie.
Jak coś więcej to piszcie, teraz chyba będę bardziej czasowy, to postaram się odpowiadać.
„Człowiek tyle jest wart, ile może dać drugiemu człowiekowi”. - JP II
Jarmer, czy Benro Quicken pomieści laptopa 17" czy 15"? On nie ma żadnej dodatkowej kieszeni na laptopa?
Skontaktuj się z nami