Close

Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 166

Wątek: kroplowo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mysłowice

Domyślnie

Mistrz kropelek Brawo

Domyślnie

Jak zwykle super. Bardzo mi sie podoba

Domyślnie

Dzisiaj tylko 2 ale za to bardziej "żywe"

80.
    81.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Mistrzostwo świata !!!
    Opanowane masz te kropelki, fajne kolorki.

Domyślnie

Super kroplki, zjawiskowe
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Domyślnie

Bardzo lubię tu zaglądać, niby wszystko podobne,a jednak każde inne.
    Zdradził być jakiś plan zdjęciowy

Domyślnie

Świetne te kropelki. Możesz napisać w jaki sposób je oświetlasz, z której strony jest flesz. Czy przy tych z ciemnym tłem dajesz coś ciemnego z tyłu?

Domyślnie

Generalnie uzywam 3 fleszy, czasem 2, zalezy jaki efekt chce. Przy mleku flesze stawiam od frontu bo z racji swojej nieprzejrzystosci postawienie ich z tylu zaowocuje sylwetkami kropel. Przy plynach bardziej transparentych daje je z tylu, czasem z filtrami kolorowymi. Nie mam recepty co i jak i gdzie.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Mi jak do tej pory wychodzi coś w tym stylu: http://i62.tinypic.com/2agnof6.jpg. Nie bardzo mi wychodzi zderzanie kropel. Domyślam się że muszą lecieć jedna za drugą. Możesz napisać jak to robisz, czy puszczasz dwie kropelki czy więcej?

Domyślnie

Dawno mnie tu nie bylo. Ale na chwilkę znów jestem. Tym razem z "fabrkami" :
    Jalosc troche siada bo przeklejane z FB a na Imageshac nie chce kupowac konta zeby 10 zdjec wrzucic.
    Wiem , że podpis irytuje ale w dobie "pozyczania " fotek z internetu, po prostu czasem zwyczajnie chamsko trzeba dawac literki.

82.
    83.
    84.
    85.
    86
    87.
    Nikon 1800 (s)

Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów