Mistrz kropelekBrawo
Szukaj
Mistrz kropelekBrawo
Jak zwykle super. Bardzo mi sie podoba
Mistrzostwo świata !!!
Opanowane masz te kropelki, fajne kolorki.
Super kroplki, zjawiskowe
D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll
Bardzo lubię tu zaglądać, niby wszystko podobne,a jednak każde inne.
Zdradził być jakiś plan zdjęciowy![]()
Świetne te kropelki. Możesz napisać w jaki sposób je oświetlasz, z której strony jest flesz. Czy przy tych z ciemnym tłem dajesz coś ciemnego z tyłu?
Generalnie uzywam 3 fleszy, czasem 2, zalezy jaki efekt chce. Przy mleku flesze stawiam od frontu bo z racji swojej nieprzejrzystosci postawienie ich z tylu zaowocuje sylwetkami kropel. Przy plynach bardziej transparentych daje je z tylu, czasem z filtrami kolorowymi. Nie mam recepty co i jak i gdzie.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Mi jak do tej pory wychodzi coś w tym stylu: http://i62.tinypic.com/2agnof6.jpg. Nie bardzo mi wychodzi zderzanie kropel. Domyślam się że muszą lecieć jedna za drugą. Możesz napisać jak to robisz, czy puszczasz dwie kropelki czy więcej?
Dawno mnie tu nie bylo. Ale na chwilkę znów jestem. Tym razem z "fabrkami" :
Jalosc troche siada bo przeklejane z FB a na Imageshac nie chce kupowac konta zeby 10 zdjec wrzucic.
Wiem , że podpis irytuje ale w dobie "pozyczania " fotek z internetu, po prostu czasem zwyczajnie chamsko trzeba dawac literki.
82.
83.
84.
85.
86
87.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Skontaktuj się z nami