Close

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 90

Wątek: AOrta nr 05

Domyślnie

jest oburzenie ze aorta juz nie jest AO
    a ja sie pytam co AO robilo zeby nadal klisza niepodzielnie rzadzila na naszych lamach
    poza Bartosem ktory przysylal swoje zdjecia w neglizu odzew reszty byl praktycznie zerowy
    jak juz ktos za nasza namowa podeslal set to najczesciej bylo czekanie pozniej na hi-resy a w dalszej kolejnosci ta text
    efekt - numery wypuszczany z kilku mies poslizgiem ktory potem spotykal sie i tak w wiekszosci ze slosliwymi komentarzami co poniektorych
    Road to Manila

mackaron
    Gość

Domyślnie

Domyślnie

gwoli ścisłości
    wysłałem umówiony materiał o ADOXIE. Nie ukazał się w dwóch kolejnych AOrtach. Nie dostałem nawet krótkiej informacji typu "sorki, zmieniamy profil magazynu. Twój materiał już do niego nie pasuje"

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

mamy z tym problem ... nie możemy umieścić tego materiału tylko jako występ gościnny raz i potem nic ... czekamy na pojawienie się stałego działu z testami ... chcemy by w magazynie była ciągłość i przewidywalność

a jeśli nie wysłaliśmy do Ciebie takiej informacji - przepraszam niedopatrzenie

Domyślnie

Ja też wysłałem trochę zdjęć i właściwie nie otrzymałem żadnego odzewu. Uznałem, że były za cienkie, a że lepszych nie mam (a nawet jeśli mam, to nie mam jak zeskanować), to więcej nie wysyłałem

Domyślnie

A czy byl juz pomysl AOrty na iOS/Android?
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

tak robiliśmy próby z przygotowaniem na tablety - w pierwszej kolejności z racji moich preferencji na iOS - niestety daleko nam jednak do efektu który by zadowalał .. ale pdf na iPadzie wygląda dobrze

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów