Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 90

Wątek: AOrta nr 05

Domyślnie

nie wiem kto to jest sobol i nic nie mam do nowej aorty.
    bardzo się cieszę, że jest, że komuś się chce to robić, że są fajne foty.
    tyle, że dopóki mieliście analogi to cyfra w niej nie istniała, a nagle nie ma analogów i "liczy się zdjęcie" a nie czym było robione.
    w sumie tu pełna zgoda, liczy się obraz końcowy,chyba.
    wolę analoga, bo ja po prostu lubię kliszę.
    ja tylko po prostu pytam, po co było te analogowe zadęcie ?
    nie miałem zamiaru kogokolwiek obrazić, urazić czy dyskryminować itd, dotkniętych przepraszam, niemniej wciąż nie rozumiem.

i tyle z mojej strony.

pozdrawiam.

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

ależ każdy z nas ma analoga ... co więcej .... moim fuji x-pro1 nie robię zdjęć tylko ikonem ...

Domyślnie

No to wszystko prawda jest, wiec czemuj nie wrocic do tradycji AO i nie zaczac dawac zdjęć aparatow? Tradycja zacna, aparatow w brod, o ile latwiej by bylo zdjecia tez pozyskac Niby trolowanie, ale ile racji w tym jest!
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 02-02-2013 o 15:35 Powód: "zdjeńć"

Domyślnie

nie jest tak ze nagle liczy sie cyfra ani nie bylo zadnego nadecia
    nie od dzis jestes na AO zeby wiedziec co podchodzi pod definicje ortodoxowego poczucia humoru
    dyskusje nt otwarcia furtki dla cyfrowego swiata trwala od dawna
    jednak coraz to nowe sytuacje sprawialy ze nie bylo wyjscia
    wielu swietnych fotografow chcelismy pokazac,jednak okazywalo sie ze ich analogowy dorobek jest jedynie marnym odpadem od ich znakomitych, cyfrowych zdjec

efekt jest taki ze dzis dostaje informacje ze jedna ze slaw fotograficznych przysle nam 20 nowych, niepublikowanych nigdzie zdjec

nie twierdze ze na analogu nie powstaja swietne zdjecia, powstaja ale jest ich bardzo bardzo malo
    a fotografii reportazowej na kliszy jest jeszcze mniej
    Road to Manila

Domyślnie

a nagle nie ma analogów i "liczy się zdjęcie" a nie czym było robione.
    szukamy nadal materiałów tak wykonanych np. takim ukłonem w stronę analogowych materiałów były tiry ...
    Co do obrażania, to przywilej kobiet. Z tego co zrozumiałem zarzutem jest utrata ortodoksyjności tudzież dziewictwa. Zobaczymy, mówią, że po rozprawiczeniu życie jest jeszcze ciekawsze
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Tom, skoro jak zwykle wiesz, że masz aksjomatyczną rację, to wysyłaj im te zdjęcia aparatów. Przecież, jeśli będą ciekawe, to zamieszczą ku pożytkowi wszystkich.
    Robert, co do zadęcia zgadzam się z Tobą i sam niejednokrotnie dawałem temu wyraz. I tym bardziej podtrzymuję to, co napisałem wcześniej.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Jam nie AO Wojciechu, wiec mi nie wypada

Domyślnie

Jam nie AO Wojciechu, wiec mi nie wypada
    Ty chyba podlotkiem nie jesteś, a krygujesz się jak pensjonarka.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Oj, to mam doslownie pisac ? Ok, jam nie onanista, nie robie artystycznych fociszow moim aparatom

Domyślnie

panowie ale jakie do cholery zadecie?
    nie robcie nagle z ciebie tych ktorym obce jest poczucie humoru w typowo angielskim stylu
    kto jak kto ale jakbym bral na powaznie wasze texty z ao to dopiero by byla pozywka

po raz kolejny powtorze
    idea byla taka zeby dawac tylko analogowe
    czas pokazal ze mozna z tego sklecic nieregularnie bardzo nierowny material ktorego zasoby zakladajac ze nie chcemy sie powtarzac szybko sie kurcza
    i jak mam do wyboru mozliwosc umieszczenia na okladce zdjecia kogos z Magnum vs analogowe zdjecie kapusty to wynik dla mnie jest oczywisty
    Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 02-02-2013 o 16:37 Powód: czlonki magnum wprowadzaja dziwne ozywienie do dyskusji
    Road to Manila

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów