Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: White Island

Domyślnie White Island

Witam, dawno tu nie gościłem Jako, że nadarzyła się okazja odwiedzenia mojej starej miejscówki, wiec skorzystałem z wolnej chwili i zastałem taki oto widok w takiej scenerii jeszcze jej nie prezentowałem.

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

ładnie to wyszło, nawet bardzo ładnie! Troszkę drzewa mogłyby być bardziej widoczne. Świetny jest praktyczny brak horyzontu

Domyślnie

Chyba w to zdjęcie włożyłem najmniej pracy obróbkowej, jak do tej pory wysepkę otaczała gęsta mgła

Domyślnie

Miejscóweczka Twoja stara ale jara W mglistej odsłonie również ciekawie się prezentuje i podoba się
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Bardzo wdzięczną masz tą wysepkę. W tej odsłonie równie przyjemnie się prezentuje. Nawet nie przeszkadza mi konieczność użycia F11
    Jedynie coś z ramką mi nie pasi. Coś bym z nią pokombinował... Próbowałeś jakoś inaczej ubrać to zdjęcie?

Domyślnie

Trochę gryzie się biel ramki z zawartością, próbowałem bez ramki, ale wg mnie tak prezentuje się lepiej

Domyślnie

Ojjj ładnie to uchwyciłeś. Fajny minimalizm ale naprawde super się prezentuje.

Domyślnie

Nie, nie... Ramka musi być obligatoryjnie!
    Tak sobie myślę czy 1 piksel czarnej obwódki w środku nie dodałby uroku...?

Domyślnie

Sprawdzałem i nie bardzo mi pasowało

Domyślnie

Ramka musi być, zdecydowanie podnosi walor zdjęcia.

Mnie się bardzo podoba. Taka asceza, trochę tajemnicze z dużą ilością klimatu.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów