Szukaj
łał ! ale miejsce suuuuuuper !!! Bardzo fajne foty - na poczatku myslalem ze to Stonehenge![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Rewelacja... szczególnie 3...
o tak... trójka....
pozdrawiam
Trójeczka suuuuuuper
Czwórka trochę mniej ciekawa od reszty..., ale ogólnie fajny zestaw![]()
za reszta 3 fajna![]()
2 i 3 superbardzo klimatyczne fotki
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Czy to miało być tak bezgranicznie smutne, zwłaszcza "czwórka"? Mam wrażenie, jakbym oglądał to zdjęcie przez przydymiony, przewołany negatyw...
Krzysztof Paszkiewicz
Karolino - dziękuję, gratuluję, podziwiam, i jestem z Ciebie dumny!![]()
Naprawdę podobają mi się te zdjęcia (niezależnie, by tak rzec, od dedykacji, którą i tak przyjmuję z radością). Mam nadzieję, że choćby skromnie się przyczyniłem powtarzając jak zdarta płyta, że dramatyczne niebo to-je-to!!! Ciężko się zdecydować, ale chyba moim faworytem jest dwójka, i - na miłość! - nie pytajcie czemu!
Duży plus!!!
A mając na uwadze, jakie postępy poczyniłaś przez parę miesięcy, BARDZO duży plus. Chyba niebawem przyjdę do Ciebie po nauki.
Ciekawa dedykacja Karolino.
Ja bym nie chciał, żeby mi ktoś zdjęcia cmentarza dedykował![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Hmmm, no i znowu coś wyszło źle i zupełnie nie tak jak chciałamchlip, chlip, chlip
Dedykacja dotyczyła chmur, a że te akurat zdarzyły się podczas tego pleneru w takim miejscu...
Właściwie zamiast dedykacji, powinnam bomblowi postawic piwo, i to nawet nie dlatego, że chmurzyska sobie upodobał i zaraża innych ale za tonę cierpliwości i nieco czasu
PS Teoretycznie można zmieniac tytuły swoich wątków - praktycznie nigdy mi się to nie udało....
Skontaktuj się z nami