Zdjęcie proste , ale jak dla mnie za proste, nic w nim mnie nie przyciąga i nie przytrzymuje mojej uwagi, może jak byś trafił na inne warunki to kto wie![]()
Szukaj
Zdjęcie proste , ale jak dla mnie za proste, nic w nim mnie nie przyciąga i nie przytrzymuje mojej uwagi, może jak byś trafił na inne warunki to kto wie![]()
Człowiek całe życie się uczy...
zdjęcie proste ale w tej prostocie tkwi magia.
N i pare gratów
nom dla jednych tak dla innych nie![]()
Człowiek całe życie się uczy...
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie tej foteczki
Zaskoczyłeś mnie tymi sześcioma sosnami, ale ja już niebawem (mam nadzieję) też zaskoczę Ciebie...
Tego dnia pomimo otwartej przestrzeni na jakiej się znajdowałem, było bardzo spokojnie, wręcz bezwietrznie.
Dzięki, jakoś tak ostatnio mam, że właśnie najbardziej atrakcyjne niebo dla mnie jest przy pełnym zachmurzeniu.Tutaj lepszych warunków sobie nie mogłem wymarzyć. =D
Taki był zamysł, najoszczędniej jak się da.
Otóż to!
Jak to powiedział pewien mądry człek... "mniej znaczy więcej"
No w końcu znalazł się ktoś kto da zarobić!!!![]()
Wersja B&W już wkrótce
A jakież to inne warunki przyciągnęłyby Ciebie i przytrzymały Twoją uwagę bardziej niż już to zrobiły?
Powtórzę zatem, warunki były wymarzone i lepiej nie mogło być, no może poza czasem trwania tej "zimy".
Magią bym tego nie nazwał, ale kto wie, każdy ma prawo do własnej interpretacji. Dziękuję serdecznie!
Pozdrawiam odwiedzających!
Świetna, kompletna praca!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Światła za dużo nie miałeś, ale to co dostałeś zagospodarowałeś bardzo dobrze. U mnie bez pytań.
LED ZEPPELIN
Raz jeszcze dzięki za zainteresowanie.
Postanowiłem wrzucić wersję B&W, oceńcie sami jak Wam smakuje.
Pozdrawiam serdecznie!
BW spoko, ale wole kolor.
Cisza spokoj, lekko w strone minimalu...
Odbieram pozytywnie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami