Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Weekendowa zima.

Białe szaleństwo trwało zaledwie kilka dni, na szczęście aura wysłuchała modłów i śnieg spadł w piątek, by po niedzieli rozpłynąć się, niestety...
    Tak wiele miejsc, które można by odwiedzić, tylko które wybrać, trzeba było działać szybko i zdecydowanie.
    Na szczęście, w weekend przypadło całkowite zachmurzenie, i to pozwoliło zaszaleć niemalże przez cały dzień!
    Zapraszam!

The New Forest National Park

Pozdrawiam odwiedzających. =]

Domyślnie

Jeśli ktoś czytał Kubusia Puchatka, to zna takie miejsce "przy sześciu sosnach". Tych sosen tutaj jakby ciut więcej, ale tak sobie to wyobrażałem przy wspomnianej lekturze. Pewnie zamysłem autora nie było odnalezienie miejsc puchatkowych nie mniej robiąc te doskonałe moim zdaniem zdjęcie, osiągnął dodatkowy cel, którego z pewnością nie oczekiwał Pozdrawiam

Domyślnie

Zapewne wialo bardzo z prawej . Takie proste a zarazem ciekawe.

Domyślnie

Super to wyszło. Dałeś też przykład, że mało ciekawe niebo też można fajnie i ciekawie wykorzystać.

Domyślnie

I takie lubię. Proste, nieprzekombinowane.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Pieknie... prosto, czysto... Bardzo przyjemna fota.

Domyślnie

Cóż by rzec:

Pierwsze słowo jakie skojarzyłem z tym zdjęciem to ... pejzażyk.

Skromy w elementy, prosty w układzie, ubogi w kolory.

Ale za to bogaty w ciszę, spokój, przestrzeń.

Sądzę, że wyglądałby interesująco jako mały obrazeczek w drewnianej ramce, jak i duży obraz w ozdobnej ramie.

Podoba mi się ta fotografia.
    Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.

Domyślnie

Fajnie to się prezentuje. Niby zwykła kepa drzew ale jednak coś w sobie ma. Kupuje
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Kwadrat jak najbardziej. Fajnie sie ogląda. Zastanawiałem się tylko jak wyglądał by w czerni i bieli.
    “There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams

Domyślnie

Zdjęcie proste , ale jak dla mnie za proste, nic w nim mnie nie przyciąga i nie przytrzymuje mojej uwagi, może jak byś trafił na inne warunki to kto wie
    Człowiek całe życie się uczy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów