Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: [birdyy].

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bodek_1 Zobacz posta
    Ogólnie świetne ujęcia. Jak mam się czepiać to: z 4 usunął bym tą białą kropę ...
    zamiast pisać o usuwaniu, lepiej zastanów się dlaczego ona tam jest.

Cytat Zamieszczone przez jazdownica Zobacz posta
    światło fajne, pozowanie również ale przeszkadzają mi kadry np 4, 12 ucięta ręka mnie to rozprasza
    Serio? A co takiego robisz podczas oglądania tych zdjęć, że ucięta ręka Cię rozprasza? W mej wyobraźni powstała jedna scena, o której tu nie napiszę...

Zastanawia mnie nr 4 - sam dziewczynę układałeś, czy ona tak po prostu ma?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta

Serio? A co takiego robisz podczas oglądania tych zdjęć, że ucięta ręka Cię rozprasza? W mej wyobraźni powstała jedna scena, o której tu nie napiszę...

podczas oglądania tych zdjęć oglądam te zdjęcia. głupie pytanie głupia odpowiedź, nie wiem do czego dążysz. ucięta ręka ewidentnie psuje bardzo interesujące zdjęcie, oczywiście moim zdaniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta

To może kolego malkon mnie oświecisz i powiesz dlaczego tam jest. Tak na marginesie to jest moja osobista ocena i spostrzeżenie. Zamiast oceniać posty innych napisz sam coś od siebie. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bodek_1 Zobacz posta
    To może kolego malkon mnie oświecisz i powiesz dlaczego tam jest. Tak na marginesie to jest moja osobista ocena i spostrzeżenie. Zamiast oceniać posty innych napisz sam coś od siebie. Pozdrawiam
    W którym miejscu ja oceniłem Twój post? Dzięki temu odblaskowi widać, że modelka nie leży na zwykłym kartonie ale na jakiejś lekko błyszczącej powierzchni, podobnie jak na kilku innych zdjęciach z tego zestawu. Dla jednych taki detal będzie istotny, a innym będzie przeszkadzał. Wątpliwości rozwiałby autor, ale jak widać wyłączył się z dyskusji - a szkoda.

Domyślnie

Kobieta rzeźbą jest w wyobraźni naszej. Tak to widzę. Coś jest.

Uprawnienia umieszczania postów