Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: [birdyy].

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    zamiast pisać o usuwaniu, lepiej zastanów się dlaczego ona tam jest.

Serio? A co takiego robisz podczas oglądania tych zdjęć, że ucięta ręka Cię rozprasza? W mej wyobraźni powstała jedna scena, o której tu nie napiszę...

Zastanawia mnie nr 4 - sam dziewczynę układałeś, czy ona tak po prostu ma?

podczas oglądania tych zdjęć oglądam te zdjęcia. głupie pytanie głupia odpowiedź, nie wiem do czego dążysz. ucięta ręka ewidentnie psuje bardzo interesujące zdjęcie, oczywiście moim zdaniem.

Domyślnie

Całość kapitalna! Światło opanowane, do tego modelka nie tylko piękna ale jeszcze potrafiąca się ustawić itd - gratulację za taką sesję!

Domyślnie

można by rzec modelka buduje te zdjęcia, ale w tym przypadku wszystko gra ze sobą wyśmienicie. Dobra robota!
    Ostatnio edytowane przez lok_men ; 30-01-2013 o 11:37
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    zamiast pisać o usuwaniu, lepiej zastanów się dlaczego ona tam jest.

Serio? A co takiego robisz podczas oglądania tych zdjęć, że ucięta ręka Cię rozprasza? W mej wyobraźni powstała jedna scena, o której tu nie napiszę...

Zastanawia mnie nr 4 - sam dziewczynę układałeś, czy ona tak po prostu ma?

To może kolego malkon mnie oświecisz i powiesz dlaczego tam jest. Tak na marginesie to jest moja osobista ocena i spostrzeżenie. Zamiast oceniać posty innych napisz sam coś od siebie. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bodek_1 Zobacz posta
    To może kolego malkon mnie oświecisz i powiesz dlaczego tam jest. Tak na marginesie to jest moja osobista ocena i spostrzeżenie. Zamiast oceniać posty innych napisz sam coś od siebie. Pozdrawiam
    W którym miejscu ja oceniłem Twój post? Dzięki temu odblaskowi widać, że modelka nie leży na zwykłym kartonie ale na jakiejś lekko błyszczącej powierzchni, podobnie jak na kilku innych zdjęciach z tego zestawu. Dla jednych taki detal będzie istotny, a innym będzie przeszkadzał. Wątpliwości rozwiałby autor, ale jak widać wyłączył się z dyskusji - a szkoda.

Domyślnie

2ka boska!! Generalnie pięknie zagrała modelka no i światło również.
    No jeśli miałbym sie czepiać to czasem te cięcia po dłoniach i kolanach.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Bardzo przyjemna seria Mi się podoba
    D610, V1, FM2n

Domyślnie

Niesamowity zestaw, jesteś prawdziwy mistrz. Ale trzeba przyznać, że modelka też swoje zrobiła. Wygląda bardzo naturalnie, nic nie było świecone albo odbijane?
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

Podoba mi się światełko na tych zdjęciach i cieszę się, że nie pojechałeś z obróbką za bardzo do góry (kontrast). Dzięki temu są subtelniejsze. Bardzo ładnie.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów