Szukaj
Ogólnie świetne ujęcia. Jak mam się czepiać to: z 4 usunął bym tą białą kropę a 8 całkowicie z setu. Modelka wyszła nie ciekawie wg. mnie. Z całości wybieram 3,6,7,9 i 12Pozdrawiam
zdjęcia bardzo dobre przedewszystkim światło bo modelka spisała się na medal nawet bez światłaa powiedzcie tak szczerze że jak się widzi taką kobiete to trudno być monogamiistą co ?
![]()
Zdjęcia MEGA!
Bardzo rzadko zdarza mi się przeglądnąć wszystkie 15 zdjęć w danym wątku bez zgrzytu przy kilku.
Twoje zdjęcia "przeleciałem" od razu, potem wróciłem i potem jeszcze raz wróciłem.. IMO wszystkie są naprawdę bardzo dobre!
Miło mi patrzeć na Twoją grę światłem, rewelacyjną modelkę i niestandardowe pozy.
Tu widać fotografię, a nie PSuja, który zbyt często wychodzi przed szereg..
Szczerze gratuluję!
"Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm
światło fajne, pozowanie również ale przeszkadzają mi kadry np 4, 12 ucięta ręka mnie to rozprasza![]()
naturalne światło rządzi
Pięknie udowadniasz, że żeby zrobić dobre zdjęcia (portret/akt) nie potrzeda sprzętu studyjnego za grube dziesiątki tysi![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Za przedmówcami, bardzo dobry setnajdłużej zatrzymała mnie 12, żal mi tylko uciętej dłoni... ale i tak zdjęcie świetne, światło, spojrzenie...
pierwsze 12 i na kalendarzżałuje ze rok nie ma 15 miesięcy:P
zamiast pisać o usuwaniu, lepiej zastanów się dlaczego ona tam jest.
Serio? A co takiego robisz podczas oglądania tych zdjęć, że ucięta ręka Cię rozprasza? W mej wyobraźni powstała jedna scena, o której tu nie napiszę...
Zastanawia mnie nr 4 - sam dziewczynę układałeś, czy ona tak po prostu ma?
Skontaktuj się z nami