Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Trawka

Domyślnie Trawka

1

2

cos takiego... : ))))
    Nikon D3100 | Nikon Nikkor AF-S 70-300 mm f/4.5-5.6G IF-ED VR | Velbon Sherpa 600R

Domyślnie

Przypuszczam, że fotografujesz od niedawna. Oczywiście mogę się mylić, ale mam takie wrażenie. Bo to właśnie jest tak, że "młody" fotograf trzymając w ręku aparat doznaje nagle zachwytu nad wszystkim. Wszystko wydaje się piękne i warte uwiecznienia, a to ...niestety nie jest tak. Oko ludzkie i oko aparatu widzą inaczej i to co być może wyda Ci się fajne, na zdjęciu niestety nie zachwyci. Także taka moja subiektywna rada - nie zachwycaj się nadmiernie w terenie ! A na zdjęciach ... dla mnie nic ciekawego. Jeszcze.

Domyślnie

Cóż by rzec:

Podążasz za światłem na tych fotografiach. I bardzo dobrze.
    Mała głębia ostrości, pastele, klimat dany przez ciepłe światło to niestety nie wszystko co składa się na ponadprzeciętne zdjęcie.

Widać małą dbałość o szczegóły przy kadrowaniu .... ot, choćby prawy bok 2 zdjęcia.

Z drugiej strony kadrowanie zawsze można poprawić - widzenie dobrego światła ... rzadko.
    Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.

Domyślnie

tak od niedawna, a takie komentarze bardzo przydatne, duzo mozna wyniesc, dzieki za opinie : ))))
    Nikon D3100 | Nikon Nikkor AF-S 70-300 mm f/4.5-5.6G IF-ED VR | Velbon Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów