Szukaj
1 się podoba, 2 to taka zabawa małolatów ps
napisz trochę o wykonaniu
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Dla mnie to nie dream, tylko pewna scena z egzorcysty![]()
Nie trafia do mnie ten niby śnieg, czy co to jest, a już zupełnie te zygzaki na 2. Bez tych dodatków moim zdaniem zdjęcie będzie dużo lepsze.
Łupież jeszcze przejdzie ale te zygzaki są do bani. Zdjęcie mi się podoba, z czepialstwa nie podobają mi się granatowe podbarwienia na włosach (generalnie coś z obróbką włosów mi nie leży). Mam nadzieję, że czepialstwo było konstruktywne.
Wypijmy za blendy...
Wieczorem wrzucę takie zwykłe bez żadnych udziwnieńA czepialstwo (krytyka) zawsze u mnie są mile widziane
Zafarb jest celowy - nie oszukujmy się to nie jest zdjęcie, gdzie naturalność ma wygrywać
![]()
12 14 28 35 85
pomysł czadowy, wykonanie też super, ale jakoś brakuje mi emocji na twarzy modelki... czekam na więcej![]()
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
Swietne...pierwsze oczywiscie... jakies technikalia?
Pomysł bardzo fajny, coś podobnego widziałem pod tytułem lewitacja na forum. Wykonanie też niczego sobie, chociaż osobiście czuję niedosyt - jakieś uzupełnienie serii. Z tych dwóch, dwójka odpada - upiększenia są zbędne i nie pasują tutaj (być może w studio?). Pozdrawiam!![]()
Skontaktuj się z nami