Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Kasia [ witus ].

Dawno nic nie prezentowałem.
    Przedstawiam Kasię, Panią inżynier, która projektuje gazociągi i nadzoruje duże budowy ... u mnie w wersji bardziej kobiecej.

Pomalowała Marta Wiola https://www.facebook.com/pages/Marta...21161691322146

Temat oklepany, ale chciałem zobaczyć jak wyjdzie na FF robiłem coś podobnego już rok temu wtedy d300s.

Zapraszam do komentowania i odwiedzenia mojej stronki facebook'owej https://www.facebook.com/fotogratystudio.

1.
    2.
    Nikon

Domyślnie

Dla mnie dwójka zdecydowanie lepsza, mimo że do tej akurat stylizacji bw mniej mi pasuje; na jedynce coś złego się dzieje z policzkami. Przyjemny bokeh
    nikona mam.

Domyślnie

Zdecydowanie dwójeczka oj zdecydowanie - na jedynce jakoś mi mina modelki przeszkadza. Ale dwójeczka - super!
    12 14 28 35 85

Domyślnie

A dla mnie 1, wolę spojrzenie w obiektyw.
    Fuji

Domyślnie

1 miało by potencjał gdyby nie grymas na twarzy (coś jak by pani inżynier zapomniała gdzie zostawiła kask)
    za to na 2 kobieta w 100%
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Dwójeczka wymiata. Można patrzeć i patrzeć. Napiszesz steup ?
    M.

Domyślnie

Temat może i oklepany ale rezultat bardzo fajny. Jak dla mnie kolor zdecydowanie wygrywa, pomijając fakt, że B&W tutaj nie pasuje. Może mina modelki nie jest najlepsza ale zdecydowanie bardziej przemawia niż drugie. Mi się podoba. Pozdrawiam!

Domyślnie

Szkoda, że 1 nieostre.

Domyślnie

Pierwsze niostre to fakt ... Rozkręcaliśmy się więc i mina skrępowana i musiałem wybrać z nieostrych. Ciągle nie potrafię przekonać się do statywu. Setup jest prosty ... góra to beautydish 55 z gridem i lampą studyjną 300, od dołu parasolka biała z kolejnym studyjnym quantuumem 200, na włosy i tułów yongnuo reporterska w małym softboxie z gridem, na tło czyli koc z apteki kolejna reporterska sabina z gołym palnikiem. Fryzury była do bani więc rozwialiśmy ją wiatrakiem z castoramy. Obiektyw 85 1,8 na 2,8 chyba.
    Nikon

Domyślnie

Świetna kolorystyka skór na 1, dwójka za to z trochę lepszym klimatem. Duży plus.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów