Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: "M"

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jedynka i czwórka rządzą. Fajna modelka. Te piegi i kolor włosów tworzą świetny charakter portretów.

mackaron
    Gość

Domyślnie

Piekna modelka o kompletnie niewykozystanym potencjale... ot pstryki jakich wiele... aparat i kawalel swiatla nie wystarczy kiedy praca domowa z portretu nie odrobiona

Domyślnie

1 swietna. Bliki od ringu mi sie akurat podobaja, ale jakos za plaskie to swiatlo wyszlo.
    ... starszy o 20 kg doświadczeń i nie tylko...

Domyślnie

Ale ci się modelinka trafiła WOW !!!
    Zdjęcie nr 1 podoba mi się najbardziej, i nie wiem czy nie lepsze by było w kolorku oddając wtedy w pełni walory modelki.
    Co do reszty zdjęć to mi przeszkadza brak spójności w obróbce. Każde zdjęcie w innym sposób obrabiane co jako całość średnio się prezentuje.
    Co do kadrów to cóż, sam lepszych nie robię, są po prostu zwykłe i klasyczne. Tez z tym walczę i jakoś nie mogę się przełamać
    Chłopie bierz tą modelkę i walcz z nią bo niesamowicie fajna dziewczyna !!!!!
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    Ale ci się modelinka trafiła WOW !!!
    Zdjęcie nr 1 podoba mi się najbardziej, i nie wiem czy nie lepsze by było w kolorku oddając wtedy w pełni walory modelki.
    Co do reszty zdjęć to mi przeszkadza brak spójności w obróbce. Każde zdjęcie w innym sposób obrabiane co jako całość średnio się prezentuje.
    Co do kadrów to cóż, sam lepszych nie robię, są po prostu zwykłe i klasyczne. Tez z tym walczę i jakoś nie mogę się przełamać
    Chłopie bierz tą modelkę i walcz z nią bo niesamowicie fajna dziewczyna !!!!!
    Pozdrawiam
    Tomek

Fajna , b fajna - planuje prace z nią w studio i plenerach - bedziemy walczyc
    Pozdrawiam
    Zenit/Kiev/Fuji/Nikon/Voigtlaender
    Pozdrawiam Piotr Spek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów