Szukaj
Ciekawie przedstawiłeś dwójkę, no i zastanawiam się czy dałbyś się namówić na podobną wersję trójeczki (kolor już mamy)
Pozdrawiam! =]
Cóż by rzec:
1. Słodkie zdjęcie ... jak dla mnie za słodkie zdjęcie z wakacji. Mocne kolory nie pomogły tej fotografii.
Ot ... standard (tak sądzę) z tego miejsca.
2. Również standard tylko męczony obróbką. Wynik - wyszło a'la ziarnisty film.
Czy krajobraz powinno się robić na ziarnistych filmach czarno-białych - polemizowałbym.
Do tego zdjęcie jest dla mnie ogólnie zbyt szare.
Chyba już od takiej postaci wolę kolor.
3. Choć kadrowanie dość tradycyjne to chyba wszystko jest w tej fotografii co pozwala na chwilę zatrzymać się i po prostu ją sobie pooglądać. Ładne kolory, motyw.
I absolutnie nie przeszkadza brak przejrzystości wody i powietrza w oddali.
Powiedziałbym nawet, że ten lekko mglisty charakter robi tę fotografię.
Ostatnio edytowane przez Babinicz ; 25-01-2013 o 00:21 Powód: literówka
Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.
Tak tylko chce wyjasnic, ze nie jest to zdjecie z wakacji jak to nazwales, zdjecie nie jest tez typowe, ale oczywiscie masz prawo miec swoje zdanie.
Ostro komentujesz zdjecia i dobrze, tutaj nigdy nie bylo za latwo, ale czytajac Twoje komentarze, domyslam sie, ze mozesz nam pokazac cos naprawde dobrego, wiec czekamy na twoje prace.
pozdrawiam,
G
Nikon http://greg77.com/
Cóż by rzec:
Nie uważam żebym komentował ostro zdjęcia - raczej zgodnie z tym co widzę, czuję i myślę.
Jak zdążyłem poczytać to słowo "prace" jest tu bardzo mocno nadużywane. Ma uzasadnienie tylko w naprawdę nielicznych wypadkach. Więc moich "prac" możesz tu po prostu nie zobaczyć.
A zdjęcia - zapewniam - nie jesteś ich ciekawy.
Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.
Skontaktuj się z nami