Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Kwadraty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    2 jest świetna (ile można patrzeć na te klify w słodkich kolorach zachodu ) a później 3. 1 nie chcę widzieć :P
    To samo miałem na myśli
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Ciekawie przedstawiłeś dwójkę, no i zastanawiam się czy dałbyś się namówić na podobną wersję trójeczki (kolor już mamy )

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Cóż by rzec:

1. Słodkie zdjęcie ... jak dla mnie za słodkie zdjęcie z wakacji. Mocne kolory nie pomogły tej fotografii.
    Ot ... standard (tak sądzę) z tego miejsca.

2. Również standard tylko męczony obróbką. Wynik - wyszło a'la ziarnisty film.
    Czy krajobraz powinno się robić na ziarnistych filmach czarno-białych - polemizowałbym.
    Do tego zdjęcie jest dla mnie ogólnie zbyt szare.
    Chyba już od takiej postaci wolę kolor.

3. Choć kadrowanie dość tradycyjne to chyba wszystko jest w tej fotografii co pozwala na chwilę zatrzymać się i po prostu ją sobie pooglądać. Ładne kolory, motyw.
    I absolutnie nie przeszkadza brak przejrzystości wody i powietrza w oddali.
    Powiedziałbym nawet, że ten lekko mglisty charakter robi tę fotografię.
    Ostatnio edytowane przez Babinicz ; 25-01-2013 o 00:21 Powód: literówka
    Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Babinicz Zobacz posta
    1. Słodkie zdjęcie ... jak dla mnie za słodkie zdjęcie z wakacji. Mocne kolory nie pomogły tej fotografii.
    Ot ... standard (tak sądzę) z tego miejsca.
    Tak tylko chce wyjasnic, ze nie jest to zdjecie z wakacji jak to nazwales, zdjecie nie jest tez typowe, ale oczywiscie masz prawo miec swoje zdanie.
    Ostro komentujesz zdjecia i dobrze, tutaj nigdy nie bylo za latwo, ale czytajac Twoje komentarze, domyslam sie, ze mozesz nam pokazac cos naprawde dobrego, wiec czekamy na twoje prace.
    pozdrawiam,
    G

Domyślnie

Cóż by rzec:

Nie uważam żebym komentował ostro zdjęcia - raczej zgodnie z tym co widzę, czuję i myślę.

Jak zdążyłem poczytać to słowo "prace" jest tu bardzo mocno nadużywane. Ma uzasadnienie tylko w naprawdę nielicznych wypadkach. Więc moich "prac" możesz tu po prostu nie zobaczyć.

A zdjęcia - zapewniam - nie jesteś ich ciekawy.
    Fotografia to nie wszystko ... to o wiele więcej.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów