Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Kwadraty

Domyślnie Kwadraty

Trzy kwadraty z roznych miejsc w IE

1. Donegal i latarnia Fanad Head po zachodzie.

2. Clare i klify moheru w dosc nietypowej obrobce jak dla mnie.

3. Kerry i jakies 30 minut przed wschodem slonca.

Wszystkie kadry sa dosc kontrowersyjne jak dla mnie, dlatego pokazuje je razem.

Domyślnie

Dwójka mogła by wisieć u mnie na ścianie, chodź latarnia tez niczego sobie, jedynie trzy najmnije do mnie gada, ale to raczej spowodowane jest tym, że nie lubie jakoś takich klimatów. Nie wiem, czy zdjecie z latarnią nie było by lepsze, gdyby deczeko ciemniej było, ale to tylko takie moje odczucie.
    Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Wszystkie są mocne, ale jedynka mnie rozwaliła - zarąbista jest, jakby to nie był kwadrat to bym sobie tapetę zrobił z niego.

Super!

Domyślnie

Dzieki..w jedynce najwiekszym problemem bylo prostowanie latarni, byla dosc blisko prawego naroznika a szeroki potrafi narobic balaganu

Domyślnie

Będę "oryginalny" (ale nie na siłę ) - mnie najbardziej (bardzo) podoba się trójka, z jej delikatnymi, pastelowymi kolorami oraz ciekawą kompozycją, gdzie dół ładnie rozbija symetrię góry.

Domyślnie

Dla mnie bezapelacyjnie dwójka, za wykonanie. Ściana pewna. (Rozjaśniłeś PP?)
    Potem trójka za klimacik, taka ilustracja do "In the light" Led Zeppelin.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Widzisz Andrzeju nie ruszalem tej dwojki, to jest dokladnie ta sama fotografia ktora Tobie pokazywalem wczesniej, moze po prostu patrzysz przy innym swietle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Widzisz Andrzeju nie ruszalem tej dwojki, to jest dokladnie ta sama fotografia ktora Tobie pokazywalem wczesniej, moze po prostu patrzysz przy innym swietle
    A dałbym się pokroić, że jest deko jaśniej, w każdym razie jest w dechę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

2 jest świetna (ile można patrzeć na te klify w słodkich kolorach zachodu ) a później 3. 1 nie chcę widzieć :P

Domyślnie

2,3 i 1 ja tak to widzę Dwójka jak to nazwałeś w nietypowej obróbce dla Ciebie, ale za to jaka ciekawa
    Ogólnie przyjemna, kwadratowa odsłona
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów