witam witam. Dawno mnie tutaj nie było. Niestety zamęt na uczelni i kilka innych spraw totalnie mnie pochłonęły. Ale postaram się w najbliższym czasie nadrobić zaległości. A więc dość gadania. Zapraszam do konstruktywnej krytyki.
Szukaj
witam witam. Dawno mnie tutaj nie było. Niestety zamęt na uczelni i kilka innych spraw totalnie mnie pochłonęły. Ale postaram się w najbliższym czasie nadrobić zaległości. A więc dość gadania. Zapraszam do konstruktywnej krytyki.
1 i 4 za mocno świecone. Tak jakbys ustawił lampy na full i jechał z koksem
2 - jedna z najlepszych w tym secie.
3- byłaby fajna gdyby oczy nie leciały w dół ale np. w lewy bok. Teraz wygląda to nienaturalnie jak by modelka na siłę trzymała ten kwiatek-pewnie tak było
5 - słusznie jest faworytem choć brakuje mi troche 2 ręki.
Ogólnie popracowałbym nad światełkiem i pozowaniem/układaniem modelki.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Na pierwszej force jak by było jej zimno ostatnie naprawde dobre
Przedewszystkim zdjęcia są kolorystycznie każde z innej parafii, to samo można powiedzieć o świetle. Ostatnie najlepsze, choć poza mi się nie podoba.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
prawie kazde zdjecie inne oswietlenie .... czy zdjecia musza sie laczyc ?
jak by to mial byc cykl to by byly podobne a tak to kazde jest inne ... chodzi o same zdjecie czy sa dobre czy nie kazde z osobna a nie razem w kupie
Osobiście lubię takie bliskie, intymne wręcz zbliżenia jak na nr 3, w lekko ocieplonych kolorach i z dyskretnie kończącą się gdzieś głębią ostrości. Dla mnie jest ono czymś więcej niż zwykłym stwierdzeniem faktu: oto kobieta, ładna kobieta, blondynka. Jest w nim dużo delikatności na wpół otwartych warg i na wpół przymkniętych oczu, subtelna gra światła, bogactwo krzywizn i półtonów, próba zdefiniowania tego co nam się podświadomie podoba w istotach nieco innego niż my (samce) gatunku i tego co w normalnym, codziennym życiu bywa tak często ulotne![]()
5-ka najlepsza, na 1-ce nienaturalny kolor nóg - pozdrawiam ziomka
Skontaktuj się z nami