...jest to miejsce, gdzie powstało jedno ze zdjęć Pawła (PABLOOK). Pozdrawiam!
Z góry również przepraszam za rozmiar zdjęcia - mam nadzieję, że moderacja przymknie oko
Szukaj
...jest to miejsce, gdzie powstało jedno ze zdjęć Pawła (PABLOOK). Pozdrawiam!
Z góry również przepraszam za rozmiar zdjęcia - mam nadzieję, że moderacja przymknie oko
Witaj,
widać dużo niezdecydowania w Twoim kadrze... Przedstawiasz obraz o wszystkim i o niczym. Trudno znaleźć punkt zaczepienia, który skupiałby wzrok i nie pozwolił na chwilę odetchnienia. Niby konary na pierwszym planie grają pierwsze skrzypce, to jednak pale w oddali już burzą kompozycję.
Odnośnie kolorystyki zdjęcia, to nieco za żółto...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Co do kadru- zgoda z przedmówcą- co do kolorystyki- mnie się podoba. Czy za żółto-tu znowu pole do dyskusji na czym oglądamy.
Co do żółtego to istotnie, zwłaszcza na chmurach po prawej jest już dziwnie, ale resztę bym jeszcze przełknął, czasem intensywne barwy z chmur przenoszą się na ziemię, zwłaszcza wodę. Chyba lekko przesadziłeś jednak z nasyceniem. Kołek na PP też zbyt mocno świeci na żółto. Co do kadru, to układ bardziej po przekątnej by się lepiej sprawdził. klasyczny co prawda, ale pewny.
A new shit has come to light...
Skontaktuj się z nami