Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Orange

Domyślnie Orange

Wreszcie wyściubiłem nos z ciepłej chatki.
    Niestety dookoła mam tylko lasy, lasy, lasy... i lasy.

Pozdrawiam

Domyślnie

Chyba bym wolał tę fotę bez słońca w kadrze. Bardzo ciekawe rzeczy dzieją się na dole - faktury, struktury i inne dziury. Las chyba wyciągałeś z cienia niepotrzebnie tak mocno, bo taki blady się zrobił, a mgiełki aż takiej tam nie widać.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    ...Las chyba wyciągałeś z cienia niepotrzebnie tak mocno, bo taki blady się zrobił, a mgiełki aż takiej tam nie widać.
    Notabene zgodnie z panującą koncepcją, a ze szkodą dla swojej pracy... Czasami bowiem warto ukazać czerń, w szczególności tam gdzie być powinna...
    Odnośnie kadru, to słońce może się w nim ostać jako swoiste dopełnienie i sprawca tytułowej tonacji...
    Żałować tylko można, że kładka taka krótka...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Mam też drugą wersję, nieco bardziej "przyprawioną" i kontrastową. Generalnie las nie był wyciągany, tylko wzięty z jednej z czterech ekspozycji.

Orange rev. II.

Domyślnie

dem, zobacz czy nie lepiej się patrzy na drzewa aniżeli miało to miejsce w pierwotnej odsłonie... Szkoda dla mnie, że "przyprawiłeś" kolorystycznie, bowiem ja bym wybrał delikatną pomarańczową tonację z czernią drzew z poprawki... No, starczy tego koncertu życzeń...

Pozdrawiam, T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie druga wersja, ze względu na drzewa góra cóż rzecz gustu
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

imo dwójka daje radę - miło popatrzeć

Domyślnie

No wersja nr 2 jest zdecydowanie bardziej "pociągająca" w dobrym tego słowa znaczeniu.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

A ja bym pomieszał te dwie wersje .
    Pas lasu zdecydowanie z kadru numer dwa.
    Elementy drewniane pomostu z jedynki (lepsze szczegóły).
    Niebo i podłoga, jak kto lubi .
    Dla mnie chyba coś pomiędzy .

Domyślnie

Najgorzej pokazać dwie wersje

Dziękuję Panowie za komentarze. Wersji trzeciej jednakże nie będzie. No przynajmniej oficjalnie i publicznie

Uprawnienia umieszczania postów