Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 7D w tym roku?

Domyślnie Canon 7D/5D MkII w tym roku?

Ken zapowiada coś takiego:
    http://www.kenrockwell.com/canon/7d.htm

coś słyszeliście? jeżeli to prawda, to 5D mocno stanieje..., a Nikony jeszcze bardziej
    i szkiełka DX też
    Ostatnio edytowane przez BugsBunny ; 25-03-2007 o 12:17
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Wiesz nie trzeba być Kenem żeby przypuszczać, że Canon da coś takiego. Byłoby fajnie bo 5D będzie taniał i taniał i ...... . Tak sobie myślę że pewnie się wtedy okaże, że ten 5D to wcale nie robi takich dobrych fotek .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak sobie myślę że pewnie się wtedy okaże, że ten 5D to wcale nie robi takich dobrych fotek .
    no ba! Przeciez bedzie juz stary i niemodny, to jak chcesz takim aparatem zrobic dobre zdjecie
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    no ba! Przeciez bedzie juz stary i niemodny, to jak chcesz takim aparatem zrobic dobre zdjecie
    najnowszy stajl - d40x - teraz tylko on gwarantuje skuteczny lans

Domyślnie

a idąc tym tropem to wszyscy mający w podpisach D70s, D50 itp powinni się wstydzić, i usunąć to z podpisu bo jak tymi starociami robić dobre zdjęcia. już mi tu kupować D40x

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Ken Rockwell zapowiada różne rzeczy i praktycznie nic sie nie sprawdza. Jedyne dobre informacje jakie posiada, są na dzien przed premierą. Wszystkie dlugoterminowe proroctwa Kena są o kant tyłka potłuc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Ken Rockwell zapowiada różne rzeczy i praktycznie nic sie nie sprawdza. Jedyne dobre informacje jakie posiada, są na dzien przed premierą. Wszystkie dlugoterminowe proroctwa Kena są o kant tyłka potłuc.
    pisał co prawda o D60, ale poza nazwą niewiele się pomylił - jest 10MP D40x zastępujące D50
    może jest w tym trochę prawdy, poczekamy
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    No trudno się nie zgodzić. Przecież nawet parametry D80 (niektórym były już znane przed premierą) podał zupełnie z księżyca. Ken działa na zasadzie "a nuż się uda" trafię i będę sławny . Po za tym nie ma póki co tak na prawdę powodu żeby Canon wypuszczał następcę 5-tki.
    BugsBunny to że wymyślił 10 MPx to każde dziecko wiedziało .

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    Ładny . Miałem Exę 1c - prymityw do kwadratu pod wieloma względami ale był to mój najbardziej ulubiony aparat z czasów analoga. Przede wszystkim ten wziernik - przy krajobrazie rewelacja.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-04-2007 o 18:00
    Pozdrawiam
    Marcin

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    pisał co prawda o D60, ale poza nazwą niewiele się pomylił - jest 10MP D40x zastępujące D50
    może jest w tym trochę prawdy, poczekamy
    Prawdy troche jest w kazdym tego typu niusie..wiadomo przeciez ze kiedyś będzie następca 5D, D200 itd. A gdybać co do parametrów sobie można..każdy trafi mniej lub bardziej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów