Szukaj
Bardzo duży rozstrzał zdjęciowy - pokazane razem psują się wzajemnie, nie współgrając.
1. Prawie całkowicie zatracone oczy, jedna ciemna plama - przy tak bliskich ujęciach oczy są BARDZO ważne, nie mogą zanikać. Obróbka mi w ogóle się nie podoba, zbyt kontrastowa i czerwono/pomarańczowa - ale to moje prywatne odczucia.
2. Najlepsza z pokazanych, delikatne B&W, kadr również jak najbardziej, tylko jedno ale - czy modelka ma dym w buzi? Bo usta i ten cień pod nimi psuje cały portret, może spróbuj jeszcze raz tylko bez papierosa, albo chociaż bez palenia tego papierosa?
3. Ot zwykły pstryk, tę ręce mi w ogóle tutaj nie leżą, tylko zaburzają odbiór - szczególnie lewa ręka we włosach, prawej jakby było troszkę więcej byłoby lepiej. Za to kolory są OK![]()
Interesujące zdjęcia, nad którymi można chwilę się zadumać. Uwagi może innym razem.
dla mnie wszystkie a w szczególności 1 - bardzo przypomina Amelię
01 - Ja bym popracował nad oczami jak napisał "Mathis". Są jakieś martwe i nie obecne. Jak dla mnie to oczy są bardzo ważne - zawsze zwracam na nie uwagę i one powinny przykuwać uwagę widza. Druga sprawa to rekwizyt. Nie podoba mi się kobieta z papierosem na zdjęciach, ale jeśli już taki był zamysł artystyczny, że papieros miał być elementem portretu to dla kobiety powinien być on raczej cienki, żeby nadać delikatności...
Skontaktuj się z nami