Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: CHA

Max
    Gość

Domyślnie CHA

Co oznacza komunikat CHA pokazujacy sie czasami zamiat liczby fotek do zrobienia? Nie mam instrukcji pod reka, a zaczyna mnie wnerwiac, ze czasami sie zapala, po zrobieniu OFF/ON wraca do normy i mozna dalej cykac.. czyta ja normalnie, robi foty, ale czasem sie to zapala... moze trzeba za wczasu interweniowac i reklamowac karte? Dzieje sie tak w D70 z karta Kingston 512...

Domyślnie

Reklamuj i to czym prędzej bo po paru następnych takich próbach karta nie da się nawet sformatować.
    Najlepiej jeśli będziesz mógł to wymień na SanDiska lub Lexara.
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Max
    Gość

Domyślnie

Czyli jednak fu**ing kingston A myslalem, ze zlą opinie o tych kartach wyrabiaja Ci co kupuja jakies tanie chinszczyzny z allegro z naklejka firmy... ale okazuje sie jednak co innego...

Domyślnie

Max mialem ten sam komunikat kilka razy ale nie na Kingstonie ale po jakims czasie zniknal i narazie wszystko oki.

Domyślnie

ostatnio tak mialme z lexarem ale nic nie pomoglo. karta zostala odeslana i dali mi nowa

Domyślnie

A może to naprawdę jakiś pech w firmie jeżdżą na kingstonach, kumpel ma jednego, ja mam dwa i działają
    ale o co chodzi?

Domyślnie

Miałem to samo z kartą Pretec hs 512 kupioną razem z aparatem. Po zapisaniu około połowy karty pojawiało się magiczne CHA. Karta poszła do wymiany i z nową jak dotąd wszystko jest ok.

Domyślnie

znajomy miał jazdy z lexarem i sandisca toże wymieniał
    ale o co chodzi?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Myślę że lekka przesada że kingston jest fu. Od roku mam dwa 1gb i 256mb i odpukać do dzisiaj sprawują mi się bardzo dobrze
    Nikon D70, Nikkor AF-S 18-70 ED DX, Tamron 70-300 LD Macro, 50mm 1.8 Kingston 256mb i 1gb, SB800

Max
    Gość

Domyślnie

tez mi sie w te opinie o kingstonie wierzyc nie chcialo... bo w koncu firma z prestizem, dozywotnia gwarancja na karty i mam SD 1GB Kinga w palmtopie i smiga jak dzika...

Ciekawi mnie tylko to, ze piszecie, ze u Was rowniez sie pojawialo sie cos takiego z innymi producentami Juz nie wiem czego to moze byc kwestia... aczkolwiek chyba przy luzniejszym terminie wymienie karte na inna

A co stricte oznacza ten skrot CHA?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów