Czesc,
Co sadzicie o separowaniu jednego lub dwoch kolorow na zdjeciu... kicz, czy dopuszczalna forma wyrazu? Jakie sa "za" a jakie "przeciw"? Dla przykladu bardzo niebieska Micra.
1.
Pozdrawiam
Szukaj
Czesc,
Co sadzicie o separowaniu jednego lub dwoch kolorow na zdjeciu... kicz, czy dopuszczalna forma wyrazu? Jakie sa "za" a jakie "przeciw"? Dla przykladu bardzo niebieska Micra.
1.
Pozdrawiam
ode mnie:
+ za kolory
+ za fajną miejscówkę
+ za ogólny klimat
- auto musi być idealnie na wprost fotografowane jak robisz taki numer
- jakbyś zrobił zdjęcie idealnie na wprost maski byłoby ciekawiej...
- ... zlikwidowałoby to pochylone słupki po bokach
PS: zamiast Micry powinien stać tam Bentley raczej, w Szkocji...![]()
skoro autor pyta o separowanie kolorów to moim zdaniem:
tu bardzo ładnie to wygląda w sumie nawet nie widzę jakie kolory wygasiłeś
mnie się podoba fakt micra sama w sobie szału nie robi ale zobaczył bym inne ujęcia
Pozdrawiam
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
piotr_ku, do mnie gada taka obróbka. Co do kadru już dostałeś uwagi. Też wolałbym tam Rollsa, Bentleya lub Astonaale skąd ja to znam, jak nie ma czegoś ciekawego pod ręką to zostaje mój Avensis
![]()
Wiec,
Jesli chodzi o pochylone slupki, jest bardzo prosty sposob na rozstrzygniecie tego sporu...
2.
A to jeszcze z innej perspektywy.
3.
Zgadzam sie z Wami, ze ciekawszy bylby bardziej brytyjski model samochodu. Ale jak sie niema co sie libi, to sie lubi to co ma. No i nikogo nie trzeba pytac o pozwolenie na robienie zdjec.![]()
2/3 mi by spasowała ale tło ostrzejsze od auta i odczucie mam że budowla jest głównym motywem zdjęcia ,
tak na marginesie autko ładne ale w cieniu pokazane więc niekorzystnie się prezentuje .
Skontaktuj się z nami