Szukaj
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Ja myslałem o Rewie i okolicach, może coś w kierunku Pucka, zobaczę gdzie mi się uda dojechać.
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Daj spokój cumie, nie stempluj jej - ona stanowi jakieś uzasadnienie dla pozycji łódki. Podoba mi się.
Krzysztof Paszkiewicz
No, i czy ja muszę coś mówić?
Zdjęcie dobre, ale mam leciutko kwaskowatą minę z powodu, ten tego...
Wszystkiego najlepszego dla autora wątku z okazji urodzin.
Maćku - żyj szczęśliwie, foć ile wlezie, dziel się z nami swoimi dziełami. Dużo czasu na fotografię, wymarzonych szkieł, dużo kaski na sprzęt i czego tylko sobie życzysz.
STO LAT NEMETH !!
Śliczne, jedno z lepszych jakie widziałem na tym Forum. Mało widziałem ??
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
Dziekuje
Rok mija jak jestem obecny na forum. W kwietniu '06 publicznie pokazalem po raz pierwszy swoje zdjecia wlasnie tutaj. Pamietam doskonale jaka dostalem wowczas recenzjeZgodnie z nia wiele czasu poswiecilem na nauke i czytanie madrych ksiazek. I przede wszystkim ogladalem, ogladalem i raz jeszcze ogladalem jak fotografuja inni. To ze moje zdjecia spotykaja sie coraz czesciej z przychylnymi opiniami zawdzieczam w moim przekonaniu wlasnie temu forum. Daleko mi do stwierdzenia, ze jestem z siebie na tym polu zadowolony. Wciaz poszukuje...
Jest sie jednak na szczescie od kogo uczyc. Dzieki Wam za to, bo choc to dzieki Adminowi i grupce zapalencow poswiecajacych swoj wolny czas, istnieje ten zakatek w siecito tylko dzieki Wam i pasji ktora wspoldzielimy miejsce to nie przeistoczylo sie w 'kacik sprzetowego onanizmu', a zamieszczane tutaj zdjecia nie przedstawiaja tablic testowych itp.
Jakos po urodzinach zrobilo mi sie sentymentalnie...
Grzegorka - dziekuje serdecznie za zyczenia.
Ech ... rok z Nikonem... Rok z fotografia.
Czyz to nie fantastyczne???
![]()
pozdrawiam z okazji rocznicy, może i ja przy podobnej okazji będ miał coś ciekawego do pokazania.
A ponieważ wspominasz o rocznej edukacji, która przyniosła jak widać dobre efekty, proponuję poprawienie jeszcze czegoś innego (w końcu jak poprawa, to na wszystkich możliwych frontach). Chodzi mianowicie o poprawienie podpisu pod avatarem - jest "Miasto: z nad morza", a powinno być "Miasto: znad morza".![]()
Skontaktuj się z nami