Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Maluszek

Domyślnie Maluszek

Skoda Octavia oraz poczciwy Fiacik

Domyślnie

Uśmiałem się, jak to zobaczyłem

Maluch i podtuningowana Skoda robiona na RS-a stoją w polu, w trawie... Może jako reportaż miało by to większy sens, ale jako pojedyncze zdjecie... wygląda śmiesznie

Wracając do konkretów... Fotka poprawna, Maluch fajny, zasługuje na oddzielną sesję w przeciwieństwie do Skody.
    Ładne kolorki. Zabrakło trochę "artyzmu", ale jest OK.

Pozdrawiam!

EDIT:
    Na FB masz sporo fajnych zdjęc!
    Ostatnio edytowane przez fan911 ; 09-01-2013 o 10:12

Domyślnie

Moim zdaniem Skoda w kadrze niepotrzebna W tym kadrze widziałbym Malana na jej miejscu, bo otoczenie i tonacja dobra! Na niebie jeden syf z matrycy do usunięcia.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Jeśli chodzi o pole to pasuje mi tu tylko Skoda Brakuje mi tu jeszcze paru wynalazków koncernu VW. Ale to taka moja prywatna "miłość" do wozideł spod znaku VW.

Maluch. Maluch, oj tak, śliczny. Warto byłoby go pokazać w większej ilość ujęć (niekoniecznie w polu), gdyż jestem przekonany, że jest atrakcyjniejszy niż "kura"
    Samo zdjęcie nie wciska w fotel. Ot ustawka, ot pstryk
    Mam nadzieję, że Cię zachęciłem do pokazania więcej fiacika
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

heh dzięki za komentarze, fotka tak naprawdę to pstryk - auta ot tak sobie stały Fotka z szuflady, Maluszek już sprzedany a Octavia jest teraz z air-ride i wygląda tak:

Domyślnie

te felgi od audi tutaj nie pasuja
    Nikon

Domyślnie

Wchodzę obejrzeć zdjęcia maluszka, a tu jakieś nie wiadomo co z kurą na masce... no jestem zdegustowany

Uprawnienia umieszczania postów