Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Kolejny absurd

Domyślnie Kolejny absurd

Ależ mnie wzięło ostatnio na narzekanie...
    Otóz pytam naprawdę poważnie, czy nie warto było olać tej sprawy, albo po prostu naciągnąć gościowi ucho i powiedziec "spadaj", a w zamian za to poswiecic ten czas np. na goscia, ktory bije zone, okradl sklep itp. itd. (wiem, brzmi populistycznie):

http://www.tvn24.pl/pomorze,42/jecha...du,298788.html

Domyślnie

Przecież to Straż Miejska - od tego dzieciaka w mordę nie dostaną (choć ma gangsta bluzę) więc to łatwy łup, a statystyki w górę....zresztą Policja też olewa trudne tematy, szkoda gadać, każdy w miarę dorosły wie.
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Chciał sprawiedliwości, więc ma. A mógł zapłacić i nie mieć do czynienia ze "sprawiedliwością". Jak jest inteligentny, to wyciągnie z tego wnioski.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Chciał sprawiedliwości, więc ma. A mógł zapłacić i nie mieć do czynienia ze "sprawiedliwością". Jak jest inteligentny, to wyciągnie z tego wnioski.
    Obiektywnie, choć to przykre, bazując na własnym doświadczeniu muszę przyznać Tobie rację.
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

A ja powiem za "klasykiem" Straż Miejska musi odejść ! Jest to pierwsza formacja w tym kraju do usunięcia. Drugą jest CBA. I to jak najszybciej.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pyra001 Zobacz posta
    A ja powiem za "klasykiem" Straż Miejska musi odejść ! Jest to pierwsza formacja w tym kraju do usunięcia. Drugą jest CBA. I to jak najszybciej.
    Taka formacja jak sTRAŻ mIEJSKA nie powinna nigdy powstać.

Domyślnie

Albo robić TYLKO to do czego została powołana. Pamiętam jeszcze jak ją powoływano. Była mowa o pilnowaniu porządku w mieście, odciążeniu Policji w interwencjach PORZĄDKOWYCH. Miała się zajmować brudem na ulicach, psimi kupami i takim sprawami. Obecnie zajmuje się tylko i wyłącznie ruchem drogowym, fotoradarami, blokadami kół samochodów i babciami handlującymi piertuszką na ulicy aby dorobić do głodowej emerytury zafundowanej im przez nasze, wspaniałe państwo.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pyra001 Zobacz posta
    O tak! Koniecznie trzeba zlikwidować CBA!
    W końcu to nieludzkie, żeby tak ludzi stresować podczas wręczania/przyjmowania kopert.

Domyślnie

Co do CBA to nie mam zdania, ale straz miejska to twor do likwidacji, zgoda w 100%

Domyślnie

Coś nie chce mi się wierzyć by radar zarejestrował prędkość w oparciu o odbicie sygnału od ubrania - bo chyba nie od szprych w rowerze.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów