Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Barwy

Domyślnie Barwy

Hej
    http://www.youtube.com/watch?v=bFEmJQz0D90

Wiecie może jakie zabiegi zostały wykonane w tym filmie ? a raczej jakie opcje mogły zostać użyte.. wiem tylko ze w programie Adobe Premiere Pro + Colorista II + Magic Bullet Looks. Pozdrawiam

Domyślnie

KaniaKowski nie ma tam nic szczególnego oprócz nagrania momentami z większa prędkością klatek np 50fps , premier montaż + colorista pewnie zwiększona delikatnie saturacja, kontrast itp, a magic bullet myślę, ze to własnie te zwolnienia choć mogę się mylić co do ostatniego
    Me, Myself and I. Nikon i słoików kilka. BLOG

Grzegorz Wasylko

Domyślnie

Mi o tryb Motion nie chodzi Tylko o rzeczy zwiazane z kolorami.. a wiec jak saturacja zostala podniesiona, wytlumacz mi prosze jak to zrobic zeby kombajn byl swietnie nasycony, a zeby pszenica w tym wypadku nie zostala zepsuta.. bo podnoszac kolor kombajnu, podobnie powinna wygladac pszenica..

Domyślnie

Pewnie jest coś takiego jak punktowe nasycanie czy zaznaczanie miejsc objętych działaniem. Niestety konkretnych wskazówek nie podam

Domyślnie

Przy zmianie saturacji używasz maski, maską zaznaczasz obszar który chcesz podbić, pszenicy nie zaznaczasz. W CC2014 możesz nawet śledzić to co zaznaczyłeś z automatu.

PS. No to odkopałem...
    Ostatnio edytowane przez Aeon88 ; 01-12-2014 o 14:07
    ;]

Uprawnienia umieszczania postów