Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Fenit Lighthouse by Greg77

No to moja wersja......a nawet dwie

1. Daleko

2. Blisko

To zeby juz nikt nie nazwal tego "kosciolkiem, czy domkiem"

Domyślnie

Duzo tej latarni ostatnio na forum.... Pokazywał dwie odsłony Locker. Ale Twoja kolorystyka mi sie najbardziej podoba. No i ten kamlotek po lewej na dole, pasuje mi Ale z tego co widze, to ta latarnia to trudny temat do ogarniecia?
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Katrina Zobacz posta
    Ale z tego co widze, to ta latarnia to trudny temat do ogarniecia?
    Niestety wybralismy sie tam po raz pierwszy i to niefortunnie zima, slonce zachodzilo za latarnia, latem bedzie duzo latwiej i moze wtedy podejde do tematu raz jeszcze

Domyślnie

Ja wybieram z tej pary 2. Niby banalny centralny kadr, ale mi sie podoba spojrzenie z bliska.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ja też wybiorę 2-ke. Mam wrażenie że na 1-ce deczko światła brakuje i moznaby jeszcze powalczyć z ekspozycją
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Dwójka jako zwiastun innych kadrów w lepszych warunkach i w innym terminie prezentuje się solidnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Dwójka jako zwiastun innych kadrów w lepszych warunkach i w innym terminie prezentuje się solidnie
    Warunki Jacku to ja sobie zycze podobne, tylko niech to slonce zachodzi w innym miejscu Latem powinno byc z prawego boku latarni, wiec ja ladnie oswietli, tylko czy taki przyplyw jeszcze dorwie, zeby miec ja na wyciagniagniecie reki

Domyślnie

Spoko. Podoba mi sie. Kadrowo 1 wydaje mi sie najlepsza ze wszystkich odslon jakie ostatnio zagoscily. (w sumie Ty i Locter). Ale kolory bardziej mi pasowaly u Loctera.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Niby ok, jednak trochę mi tu światła brakuje. Jakby co to jedynka, może z zamiłowania do morskich kamieni.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Niby ok, jednak trochę mi tu światła brakuje. Jakby co to jedynka, może z zamiłowania do morskich kamieni.
    No właśnie. Niby ok. Ale czegoś mi brakuje. Ciężko się wypowiadać, nie mając jakichś konstruktywnych uwag, ale fotki są jakieś ... nijakie (mówię łącznie z wątkiem Loctera z tego samego miejsca - kadry podobne). Problem w miejscówce?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów