Szukaj
Podobają mi się kolory i miękkość, ale perspektywa 'loda' jest taka sobie niestety.
Coś dziwnego dzieje się na linii czoło/włosy.
d5000
KOBIETA
w tym momencie zmieniłeś moje postrzeganie na zdjęcia robione z tej perspektywyZamieszczone przez Kartofelinder
Dziękuję
a co do zdjęcia, to ładne rozmycie i dziewczyna ładna, więc jestem przekonany, że można ją pokazać w nieco bardziej tradycyjny sposób i wyjdzie z tego dobre zdjęcie.
D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
<a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>
Jeśli chcesz ratować zdjęcie: przede wszystkim inne (ciaśniejsze) kadrowanie + wycieniowanie widocznej lewej nogi, prawej ręki (może winieta?), ściągnięcie trochę światła z czoła/twarzy.
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Nie nie, tam klimat miałeś fajny a teraz zrobiłeś z tego topielicę wynurzającą się fal ciemnej d--- (to nie reportaż z nurkowania jaskiniowego); wrzuć może nef-a (jeśli masz) do kategorii "w trakcie obróbki"...
A winieta musi być stosowana z głową; stonowana, delikatna, lekkie muśnięcie i powolne wygaszenie świateł....
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz nie wnikam w szczegoly. Ale dobre z ta pozycja z pierwszego komenta
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Skontaktuj się z nami